Vælg en side

I Aarhus kan du finde en sneakershop, der byder på så meget eksklusivt, at det halve kunne være nok. Så er du en sneakerhead eller blot en kommende en af slagsen, så er Thorvaldsensgade 33a placeringen for dig. 

Der er et bredt udvalg af sneakers, den nyeste Jordan Low, de farverige Yeezy Slides, Dunks til at skate i – butikken rummer det hele. Det er selvfølgelig let at sælge ens kære eje gennem tekst. Derfor synes vi, at du skal komme forbi butikken, uagtet om du har tænkt dig at købe et par sjældne sneakers. Butikken skal opleves, plejer vi at sige. Betongulve, farvefyldte malerier og de fedeste kicks er blandt andet noget af det rå design, der dominerer butikken. Vi er under den overbevisning, at sneakers Århus definerer os. Men igen, vi anbefaler selvfølgelig selv at opleve det, hvis ikke der hersker nok tiltro. 

Vores butik er del af et kreativt fællesskab kaldet GRISK, her kan du få lavet tatoveringer, købe det seneste street art kunst fra kunstneren Peter Birk samt udgåede releases fra mærket Twelve Pieces. Alt sammen under samme tag. Der er derfor noget for alle, hvilket også er hele grundprincippet bag fællesskabet.

Placeringen af butikken er ligesom indretningen også en anelse atypisk. Fremfor at ligge midt i gågaden, har vi rykket placeringen en anelse væk (fortsat i gåafstand), for at bibeholde en unik harmoni bestående af ro og glade dage. 

En anden ting omkring sneakers er hvordan en så simpel ting, som fodtøj kan samle så mange mennesker og danne en subkultur. Om end du vil være del af det eller ej, bliver du det helt automatisk. Flere fremmede i byen, naboer, venner og familie vil med garanti kommenterer på dine sneakers, når du engang har modtaget dem, og de skal luftes. 

Vi håber alle jer sneaker entusiaster kommer forbi butikken.