Vælg en side

London er en af de mest populære rejsedestinationer for danskerne og således rejser flere tusinde danskere hver uge afsted på ferie til den engelske hovedstad. Lad os kigge nærmere på, hvilke seværdigheder i London, der vil være populære for hele familien.

Først og fremmest skal du dog finde et godt hotel i London. Dertil anbefaler jeg at læse denne guide til hvor man skal bo i London på Storbritannien.dk

Jeg anbefaler at bo i Paddington eller nede ved Waterloo station. Så er man tæt på mange gode oplevelser.

Harry Potter seværdigheder i London

Harry Potter er altid populær og måske også både hos børn og voksne. På forsiden af London Travel Hacks kan du se en fantastisk guide til Harry Potter Studios som alle bør svinge forbi på rejsen til London.

Der er dog også bl.a. Harry Potter musicals i London og så kan du også komme rundt på gåture, hvor du ser en masse kendte steder fra de populære film.

Det kan du bl.a. læse mere om på den svenske rejseguide Resakris.se.

London Eye og Big Ben

Ingen rejse til London uden en tur forbi Big Ben og London Eye. Det er vigtigt at huske at booke billetter til London Eye hjemmefra, da man dér kan købe spring-køen-over billetter.

Det er altså en af de mest besøgte seværdigheder i hele England, så det er en god idé at købe den her specielle billet, så du ikke behøver at stå i kø. Du er jo på storbyferie og vil gerne opleve så meget som muligt.

Big Ben ligger lige ovre på den anden side af Themsen, så det er meget nemt at se de to seværdigheder på samme tid.

Bådtur på Themsen

Efter du har besøgt London Eye kan du lige ved siden af stå på en båd, der sejler ned af Themsen og hvorfra du kan se en masse seværdigheder fra floden.

Du kan f.eks. sejle helt til Tower of London, der i den grad også er et besøg værd for både børn og voksne, når turen går til London.

Rigtig god ferie til hele familien.