Vælg en side

Listen af lækre børne brands hos Loukrudt.dk er efterhånden lang og rummer mærker som blandt andet:  Alfabetdyr, Bakoba, Bibs Sutter, Bloomingville, By Astrup, Cloud B, Derma, Ergobaby, Filibabba, Hagelens, Loullou, MaMaMeMo, Mudpuppy, Petit by V, Sebra, That’s Mine, Vissevasse og Yummii Yummii. Disse er blot få af mange. For ikke at glemme, at de også forhandler deres eget brand Loukrudt, hvor de laver en masse lækre puslesæt, som passer perfekt på puslebordet eller på farten og gør bleer og vådservietter lidt pænere at se på. Alle brands der forhandles hos Loukrudt er nøje udvalgt med tanken om ikke at gå på kompromis med kvaliteten. 

Dette gør sig selvfølgelig også gældende for deres egne produkter, som ikke blot er dansk design men også produceres i Danmark – hvilket gør, at de slipper udenom udenlandsk produktion, lang transport og generelt mindsker de deres CO aftryk ved at undlade dette. 

 

Et af de mærker, som du finder hos Loukrudt er Alfabetdyr, som er blandt andet laver Barnets Bog, milepæls kort, posters og plakater. Disse er også fra en dansk virksomhed, og er prydet med fantastiske tegninger af søde dyr. Det hele er designet i et nordisk udtryk med et barnligt touch.  

Et andet lækker brand de også forhandler er MaMaMeMo, som er naturtro legemad og værktøj. Det hele er lavet i træ af høj kvalitet og i glade farver – et super godt alternativt til det ellers kendte plastisk mad. 

Et sidste mærke som jeg vil fremhæve er Bloomingville. Disse produkter appellerer til den stilbevidste skandinaver, som hverken ønsker at gå på kompromis med kvalitet eller look i hjemmet. Deres produkter findes både under Bloomingville Home og Bloomingville Mini, og da Loukrudts fokus er på minimennesker er det Bloomingville Mini, som har det største fokus. 

 

Der er ingen tvivl om, at de hos Loukrudt har formået at samle et sted med et kæmpe udvalg af lækre produkter af høj kvalitet og i lækkert design. Der er kælet for detaljerne, og lige gjort lidt ekstra for de endelige produkter. Der er mange muligheder for både at shoppe selv, men også at finde gaver. Jeg synes jo særligt at det, at man kan få lov at designe sit eget puslesæt er helt unikt, og en virkelig god og personlig gave.