Vælg en side

Måltidskasser er en ny og praktisk tilgang til mad. Måltidskasser giver den bekvemmelighed, at man kan få fat i noget hurtigt og nemt at spise, men som også giver variation! Det er slut med at stå og diskutere over køledisken, hvad aftenens menu skal består af, for med måltidskasser, vælger du retten igennem en app, og får sågar leveret alle råvarerne til din hoveddør! – Kan det blive bedre?

Spar penge med måltidskasser

Og ja, det kan det. For faktisk sparer du også penge, ved at købe måltidskasser. For priserne er ligesom, hvis du skulle købe ingredienserne selv i dit lokale supermarked. Der er ingen overpriser, og så får du mad til alle i husstanden, både børn og voksne.

Klimavenligt mad

Når du vælger en ret via appen, så kan du, ud fra hvilken måltidsudbyder du vælger, vælge en ret, som er klimavenlig. Det vil sige, det kan være en ret uden oksekød, da oksekød er en stor synder i forhold til mentan-gasser. Det kan være retter, der er vegetariske. Du vælger helt selv, hvilke retter, og hvor klimavenlig, du ønsker at spise.

Der tilbydes også retter, som har asiatisk oprindelse, som er slankende, 100% økologiske, eller måske i vægter børneretterne højeste, hvis du har mindre, kræsne børn.

Undgå madspild

Måltidskasserne er portionsanrettet, og du får præcis den mængde, som passer til det antal af personer, i er i familien. Er i to voksne og to mindre børn, så kan i vælge at bestille til 3 voksne, så i ikke får et overflåd af mad. Men undgår at stå inde med en masse mad, som man ikke får spist, hvilket er godt i forhold til madspild.

Der findes I forskellige udbydere af måltidskasser. Du kan få et overblik over alle de udbydere, der er i Danmark på nuværende tidspunkt på https://www.maaltidskassen.com. Her kan du sammenligne priser, portioner og du kan endda finde brugbare rabatkoder til din første måltidskasse, så du kan prøve det af.