Vælg en side

Indimellem har man bare brug for at blive underholdt. Det kan være som afslapning efter en lang dag på arbejdet, eller det kan være som et sjovt afbræk fra hverdagens gøremål. Uanset om du trænger til at blive underholdt alene eller sammen med gutterne, får du her nogle bud på, hvad du kan foretage dig. Tipsene gælder for mænd i alle aldre, og det kan derfor også være noget for dig – hvad end du er teenager, voksen eller ældre. 

Læn dig tilbage og læs magasiner fyldt med mandesager

Trænger du blot til at sidde derhjemme i sofaen og blive underholdt, har vi den perfekte løsning til dig. Internettet bugner af muligheder, og her er underholdning især en stor spiller. Der findes nemlig et utal af magasiner og blogs, der har fokus på mændene. Det vil sige, at alt indholdet er tilpasset mændene – fedt, ikke? På denne måde slipper du for at læse om tøseserier, horoskoper og sladder.

I stedet kan du få tips til herremode, parfumevalg, lokalopgør, bilen og drinks. Alle disse emner kan du bl.a. læse om på Men24.dk. Du kan også læse mere om, hvad trenden inden for skjorter er for tiden, lækre pyjamasser og badesandaler. Klikker du dig ind på mandemagasinet.dk, er der i hvert fald garanti for, at du er underholdt i timevis. Så læn dig tilbage i lænestolen, smid benene op samt find mobilen, computeren eller tabletten frem og find de fedeste mandesager på nettet. 

Tag på en action-rig udflugt med drengene

Det danske land byder på et stort udvalg af forskellige aktiviteter til de eventyrlystne mænd. Du kan f.eks. invitere drengene en tur til Aalborg, hvor I kan sejle på Limfjorden i Danmarks største kommercielle speedbåd. Her er der garanti for action og sjov på vandet. Eventet hedder RIB IT og bør afprøves på egen krop, hvor udholdenhed er et must. 

I kan også tage et smut til Aarhus og lege videre på vandet. Her kan I komme ind i en stor plastikbold hver især, som efterfølgende sendes ud på vandet. Det gælder om at holde balancen og holde sig oprejst, så længe man kan. Man kan også dyste i at tage flest skridt, bevæge sig hurtigst eller længst. Det er helt op til jer, hvad I vil gøre på turen. Eventet hedder Funballz. 

Bryg din egen øl og skræddersy smagen

Der er noget helt specielt over at brygge sin egen øl. Det tager tid, hvor man lægger masser af arbejde og kræfter i. Når man har puslet om øllen i et stykke tid, og endelig er færdig med at brygge den, er det ekstra særligt at drikke den. Det hårde arbejde bærer nemlig ofte frugt i form af en unik smag, der er skræddersyet efter dine smagsløg. 

Når du brygger din egen øl, kan du nyde det færdige produkt alene efter en dag på job, eller du kan servere den for vennerne. Du kan også gemme bryggen til specielle begivenheder eller hyggelige grillaftener – du bestemmer det helt selv. Køb dit eget brygudstyr eller meld dig til et kursus i ølbrygning med gutterne.