Vælg en side

Det er et nu et nyt år, og du har måske realiseret dine positioner på de forskellige handelsplatforme, og så har du nye penge at investere for. Der er rigtig mange muligheder, og du har sikkert allerede kigget på en eller flere aktier, som du finder interessante. I 2021 blev det klart, at ens portfølje ikke udelukkende bør bestå af aktier, som traditionelt set giver et meget lavere afkast end krypto. Ens portefølje bør dog heller ikke udelukkende bestå af kryptovaluta, fordi dette er alt for risikabelt.

Denne artikel skal ikke opfattes som en opfordring eller rådgivning til at investere i noget bestemt. Vi forsøger blot at hjælpe dig med at finde hoved og hale i den nye verden, der har åbnet sig for mange i løbet af de sidste par år. Bemærk hvor mange der snakker om det i dag.

Et par procent i disse

Mange har investeret et par procent af deres portefølje i coins som Dogecoin eller Shiba Inu, som har meget potentiale i at skyde op. Mange har tjent mange penge på det, og mange forventer, at det kan ske igen. Vi ved ikke, om det kommer til at ske, men disse to mønter har i hvert fald en tendens til at gå meget op eller meget ned inden for en kort periode. En doge guide kan hjælpe dig i gang med investering i disse, hvis du har den rigtige risikoprofil. Disse er kryptos svar på GameStop og lignende aktier.

Lidt mere i disse

Skal vi følge andre folks eksempler, så smider man maksimalt et par procent i de ovenstående valutaer, og så sørger man for at købe lidt ekstra af bitcoin eller ethereum. Disse er relativt stabile i forhold til de tidligere nævnte valutaer – sammenligner man dog med aktier, så er disse overhovedet ikke stabile. Det går meget hurtigere i denne verden. Er du ikke til hurtige fald og hurtige stigninger, så bør du nok holde dig til aktier i stedet.