Vælg en side

Mangler man Bluetooth headset? 

Hos os kan man se et stærkt sortiment af Bluetooth headset, vi er specialister inden for Apple AirPods, og ved derfor hvad der er afgørende, når man skal have nye Blackpods. Noget af det vigtigste du skal tænke over er brugstiden, altså hvor lang tid du kan lytte til ens favoritpodscast eller ens favorit nummer. Er du ude at gå en lang tur og ønsker at man kan lytte til sang på hele tiden er det vigtigt, at headsettet kan bruges i samme tid, som en forventer at være afsted i naturen for at gå.  

Opladeligt etui 

De fleste moderne Blackpods er med et etui, som er en mini æske, som du kan putte sine Blackpods i. Her assisterer etuiet dig med at holde styr på dine Apple AirPods i og derved garanterer, at man ikke taber den ene af sine pods. Etuiene i dag ligeledes bruges som powerbank, så mens man ikke hører til lydbog, så oplader etuiet ens Blackpods og man vil kunne opleve en forlænget over all høretid, det er hvad blackpods dk vil kalde for smart. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth høretelefoner er en stor del af dagligdagen, da du ofte bruger disse i din hverdag. Her tager man trådløst headset frem hvis man skal vente på noget eller er i bus trafik. Derfor er det essentielt at man har ladet Bluetooth pods op, så man ikke behøver kigge ud i luften og ej kan nyde podcast.  

Er man en bevægelig type? 

Er man i fitnesscenteret og tit oplever at der er en ledning i vejen, som forhindrer dig i for at man kan udføre sin øvelse rigtigt, så er Bluetooth headset den rette løsning til en, da de ej har ledning og dermed sikrer en at der ej er noget, der irriterer en, så man kan fokusere på det, som er vigtigt.  
Det er ikke udelukkende i sportens elementer, at Bluetooth høretelefoner kan være uundværlige, da de let kan benyttes i hjemmet, hvis man tager opvasken fordi man kan benytte ens tid effektivt eller bare få det bedste ud af en irreterende opgave, som man skal klare derhjemme og som du bare helst vil være fri for.  

Kan benyttes ved arbejdet 

Bluetooth pods kan bruges, hvis du er på jobbet og skal føre opkald, da de fleste Bluetooth høretelefoner i dag er med indspiller, så man er foruden for at skulle holde telefonen oppe ved hovedet. Så kan du nemlig anvende begge hænder samtidig og kan nemmere håndtere en opgaver  

Slip for besvær 

Bluetooth høretelefoner er ledningsfrie og herved undgår du det trælse ledningspinat, som man uden tvivl kan have med høretelefoner, som har ledninger, som let kan blive viklet sammen og herved tager en tid at vikle ud for bare at skulle høre til lydbog. Med Bluetooth høretelefoner slipper man hele det besvær, der kan komme ved headsets der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet bides over og dermed gøre dit headset uanvendelige. Det kan du nemlig være foruden med Bluetooth høretelefoner 

Hos BlackPods dk finder du dit næste Bluetooth høretelefoner.