Vælg en side

En ting er at du dyrker sport. Noget andet er hvad du får ud af at dyrke din sport. Det er selvfølgelig afhængigt af dine ambitioner med sporten, men de kost du indtager er meget vigtigt for resultatet af den sport du dyrker.

Har du brug for kosttilskud?

Mennesker der spiser normalt og varieret mad ifølge de normale råd om kost har ikke brug for at tage kosttilskud. Men er du usikker på om du får alt du skal bruge eller presser du din krop ekstrem meget, så kan det være en god ide at indtage kosttilskud. Desuden kan der være specielle perioder i det liv, hvor du vil have godt af at indtage kosttilskud.

Magnesium

Mineralet magnesium findes naturligt i nødder, fuldkorn, bælgfrugter og andre grøntsager. Det er et mineral, der er vigtigt for mennesker for at opretholde muskel- og nervefunktionen. Desuden er det godt for hjertet og for at kunne danne stærke knogler. Men magnesium kan også hjælpe kroppen med udnytte andre mineraler og vitaminer på den rette måde.

Magnesium som kosttilskud

Magnesium kan have rigtig mange gode funktioner og du kan opnå fordele ved at indtage det. Magnesium er faktisk nødvendigt for produktion af energi i cellerne. Det understøtter nervefunktionen og muskelsammentrækning. Mineralet er dog også involveret i proteinsyntesen, hjælper med at holde knoglerne sunde og så kan de regulere blodsukkerniveauet og faktisk lindre spændingshovedpine.

Kan der være bivirkninger af magnesiummangel?

Det er faktisk ret udbredt at lide af magnesium. Men det er faktisk ret sjældent det bliver opdaget. Men manglen kan faktisk føre til nogle bivirkninger. Det mest almindelige er muskelsvaghed. Det kan dog også føre til problemer med hjertet som anfald eller uregelmæssig rytme.

Forskellige former

Der findes en række forskellige former for magnesium. Og det er afhængigt af dit behov, hvilken slags magnesium, der er bedste for dig. Så du bør undersøge dette nærmer inden du køber kosttilskud med magnesium. Og så i øvrigt kan du få magnesium som både spray og som piller plus der findes magnesiumsolie, der også har en række andre gode funktioner. 

Bliv klogere på brug af magnesium

Du kan læse mere og blive klogere på hvordan magnesium kan bruges som kosttilskud online. Der er sider, hvor du generelt kan blive klogere på forskellige slags kosttilskud. Men du kan også bare søge efter information om alle mulige slags sportsgrene, og dermed finde den, der passer bedst til dig, og søge efter det rette kosttilskud dertil. Du kan finde den rette sportsklub til dig. Plus du kan blive meget klogere på træningsudstyr, træningsmaskiner og rigtigt meget andet ved at bruge lidt tid på research.