Vælg en side

Minigolf er et sjovt spil, som kan spilles af hele familien. Du behøver ikke at være i god form for at spille minigolf, og du behøver heller ikke at være god til at spille golf. Der findes minigolfbaner i hele Danmark, så uanset om du vil spille minigolf i Jylland, Fyn eller på Sjælland, så kan du finde samtlige minigolfbaner på minigolfbaner.dk

Regler for minigolf

Banerne består af som regel af 9, 15 eller 18 huller. Hvert hul er nummereret med et serienummer. Man skal helst overholde venligst hullernes rækkefølge.

Minigolf kan spilles af enkeltpersoner eller grupper af spillere. Den maksimale anbefalede antal spillere af et hul er 3 til 4 spillere.Når man spiller i en gruppe, kan spillerne spille fortløbende i en rækkefølge, som de bestemmer, eller de skifter hinanden ved hvert hul, så den spiller, der har den lavere score på det forrige spil, altid starter.

I de fleste tilfælde kan spiller få lov til at gå på banerne under spillet. Derfor er adgang til banerne kun tilladt i tørt og rent fodtøj.

Bolden skal spilles ved det første slag fra basisfeltet, inden murværket starter.

Kuglen skal placeres i ovennævnte område med hele dens volumen.
Når en spiller først bevæger bolden, betragtes den som en bold i spillet.
Ved næste slag må spilleren kun fortsætte, når bolden stopper helt.
Under spillet må ingen genstande placeres i hele hullets rum. Udtrykket af hullet betyder hele spilleområdet (også basisfeltet) inklusive alle forhindringer.

Bolden må ikke spilles i luften og skal forblive i kontakt med overfladen af ​​brønden (undtagen de huller, hvor bolden vil placere brønden i luften – f.eks. Gennem små vandløb).

Når bolden hopper ud af banen og vender tilbage til spilleområdet igen, skal den placeres i en afstand på 20 centimeter fra brættet på det sted, hvor området spilles, og spilleren fortsætter med at spille fra det punkt uden straf.

Hvis bolden hopper uden for spilleområdet og forbliver uden for spillerområdet, skal den placeres inden for 20 centimeter fra kanten på det punkt, hvor territoriet opgives, og spilleren fortsætter med at spille i denne del med et straffeslag .

Flytning af kuglerne på en skråning. Når bolden i spillet springer ud af banen på en skråning og ikke kan nå startposition, når den placeres, kan spilleren placere den tilbage tættere på basisfeltet. Så tæt som muligt på skråningen.

Alle spillere er forpligtet til at gøre sig bekendt med reglerne, før de starter spillet.

Når man spiller i en gruppe, spilles spillerne fortløbende i en rækkefølge, som de bestemmer på forhånd.

Målet med spillet er at transportere bolden i så få slag som muligt. Vinderen er den spiller, der har den mindste antal af slag på alle huller.

På de fleste baner, er det maksimale antal slag pr. hul er 9. Hvis 9-slaget mislykkes, får spilleren et straffeslag og scorer 10 på scorekortet.
Hvis en bold efterlader et hul i spillet, returneres den tilbage til det punkt, hvor den har forladt, og spilleren krediteres med et straffeslag. I dette tilfælde kan spilleren bevæge bolden vinkelret fra kanten til en afstand på 20 cm.

Husk at minigolf skal være sjovt og det gælder om at være med. Hvis du er på ferie i Nordjylland, så finder du alle minigolfbaner i Nordjylland her