Vælg en side

Mange driver virksomhed i Danmark, men det er ikke alle, der har mulighed for at stille sikkerhed, når de skal låne penge. Dette skaber nogle udfordringer, men det er nu muligt for virksomheder at låne penge til deres drift eller lignende i form af et virksomhedslån. Alt dette uden at stille nogle former for sikkerhed.

Renterne er ikke nødvendigvis høje

Man ville umiddelbart tænke, at renterne så ville være ekstremt høje. Dette behøver de ikke nødvendigvis at være, fordi du har nemlig mulighed for at sammenligne virksomhedslån og dermed finde det billigste eller et virksomhedslån med de bedste vilkår på sider som denne her: https://erhvervskontopris.dk/virksomhedslaan/.

Da der er flere låneudbydere, så er det altså muligt at foretage en sammenligning. Man bør som virksomhedsejer eller beslutningstager bemærke, at man nok ikke har mulighed for at ansøge alle steder. Der er nemlig visse krav, man skal opfylde. Opfylder man dem ikke, så kan man ikke engang ansøge om et virksomhedslån. Egentlig kan man godt, men ens ansøgning bliver slet ikke behandlet – den bliver afvist med det samme. Af denne grund er det vigtigt at læse, hvor man overhovedet kvalificerer sig til et lån.

Alternativet til sikkerhed

Det er selvfølgelig klart, at de forskellige låneudbydere gerne vil have en eller anden form for garanti, inden de låner penge til din virksomhed. Af denne grund kan du blive bedt om at underskrive en såkaldt selvskyldnerkaution. Kort fortalt betyder dette, at hvis din virksomhed ikke kan betale, så bliver du nødt til at betale personligt.

Overvejer du derfor at låne penge til en virksomhed, der ikke har en god økonomi, så bør du måske overveje, om det er det helt rigtige at gøre. Det er selvfølgelig muligt at redde virksomheden med lidt ekstra penge i kassen, men om det er risikoen værd – ja, det kan du kun vide. Vi giver dig blot informationen om, hvad der er muligt, og hvordan tingene fungerer.