Vælg en side

Mange mænd går med øreringe – nogle i det ene øre og andre vil have begge øre

Øreringe er ikke længere forbeholdt kvinderne. De seneste mange år har vi set en stigende tendens af mænd, der bærer øreringe – både i det ene øre og i begge ører. Øreringe til mænd er blevet moderne, og det er ikke længere et tabu for mænd at bære smykker. Øreringe er et smykke, der kan tilføje et personligt touch til enhver stil.

 

Hvordan bærer mænd smykker som øreringe?

Der er selvfølgelig ikke en rigtig måde at bære smykker på, og heller ikke øreringe, men der er nogen måder, som langt de fleste måske vælger at bære deres øreringe på. Her tænker vi på, at man kun har en ørering i det ene øre, hvilket kan siges at være den mere klassiske måde, for en mand at bære øreringe på. Det er også populært at have begge ører fyldt med øreringe, hvilket også er et look man ser mange mænd have nu til dags.

 

Det ene øre

Det ene øre er en klassisk måde at bære øreringe, men alligevel en måde, som ikke har været så populær i mange år. Der er dog kommet en tendens tilbage, hvor mænd vælger at have det ene øre, enten fyldt med øreringe eller bare have en lille ørering i. Det ene øre kan også være et look, som man kombinerer med halskæder, armbånd og andre typer af smykker.

 

Begge ører

Begge ører fyldt med øreringe er et look, som er blevet populært i de seneste mange år. At bære øreringe i begge ører har været populært i 90’erne, som vi jo ved, er kommet tilbage og i dag er det blevet mere moderne, og en del bliver måske ikke så overrasket, hvis de ser mænd med øreringe i begge ører.

 

Øreringes historie

At vi bærer øreringe i dag, er noget som har rødder langt tilbage i historien. Mange af os går i dag, og bærer øreringe uden at tænke over, at det faktisk har en lang og interessant historie. Der er mange forskellige måder, som øreringe blev båret på i tidens løb, og man ser stadigvæk, at der er mange forskellige måder, som man bærer øreringe på i dag. Allerede for flere tusinde år siden, brugte man øreringe til at vise hvad for en klasse man tilhørte. Øreringe blev nemlig oprindeligt båret af kvinder, og det var især i de kongelige kredse, at man så mange kvinder, der brugte øreringe, og i disse kredse blev øreringe mere og mere populære. I dag vælger mange mænd at bruge øreringe, og det er derfor ikke længere kun kvinder, som bruger øreringe.

 

Hvordan er øreringe kommet tilbage?

I dag er øreringe kommet stærkt tilbage, og det er blevet mere og mere populært, at mænd bærer øreringe. Der findes mange forskellige typer af øreringe, og det er derfor ikke alle former for øreringe, som er kommet tilbage, som de var. Der findes øreringe i mange forskellige materialer, som stål, sølv, guld og mange flere. Der findes også mange forskellige designs af øreringe, som kan bruges til at give et personligt touch. Der er mange forskellige måder, som man kan bruge øreringe på, og det er derfor ikke alle mænd, som bruger øreringe på samme måde. Der er dog ikke en rigtig og forkert måde, man skal bære øreringe på, og det er derfor en smagssag, hvordan man bærer sine øreringe. Det er dog mest almindeligt, at man har en enkelt ørering i det ene øre, eller at man har øreringe i begge ører. Som man altså kan læse, så er øreringe et populært smykke og du kan sikkert finde nogle der passer dig.