Vælg en side

Et paraplystativ sort er lige så vigtigt tilbehør i indgangen eller entréen som en stumtjener eller en knagerække.

Smukt og dekorativt paraplystativ sort med hjertemotiver

Du kender med sikkerhed til beskidte fodspor i hele entréen eller butiksindgangen, når gæster eller kunder kommer til at gå i rester af regnvand på dit gulv. I Danmark er cirka hver anden dag en nedbørsdag. Derfor er der brug for enkelt, budgetvenligt og funktionelt tilbehør til dit hjem eller din forretning, der minimerer beskidte gulve.

Paraplyholder sort perfekt til den store familie eller forretningen

Der skal ikke meget vand til, før der er risiko for, at en gæst eller du selv mister balance og kan komme til at skride på gulvet. Du behøver ikke bruge flere halve timer hver dag, det regner herhjemme på at tørre regnvand op fra paraplyer, som dine gæster eller kunder har med sig ind udefra. En paraplyholder i retro stil er det mest simple og innovative produkt, du kan bruge i denne sammenhæng.

Med denne smukke holder der er fremstillet i rustikt og holdbart jern, får enhver kunde eller besøgende let ved at stille paraplyen fra sig. Som følge af det romantiske og flotte look skal dine gæster nok få øje på holderen. Det smarte ved tilbehøret er, at det er designet til både at kunne organisere de små taskeparaplyer samt de store paraplyer med kraftige håndtag. Der er god plads i holderen, så der er plads til alle kunders paraplyer. Elegant look der egner sig til at stå synligt fremme

Går du op i stil og indretning, og er det vigtigt for dig, at din indgang i forretningen eller entréen derhjemme altid tager sig flot ud?

For mange bolig- eller butiksejere er designet af praktisk tilbehør lige så vigtigt som funktionen af tilbehøret. Dette dekorative paraplystativ sort er skabt til dig, der har smag for det romantiske og hjemlige look. Holderen er sammensat af en masse stykker smalt jern, der tilsammen frembringer det flotteste mønster med hjerter. Dette design giver et optimalt indsyn i holderen, så det er let for dine gæster at se, hvor deres paraply befinder sig.

Det sorte look er ideelt til den minimalistiske eller moderne indretningsstil. Der er en lille ’skål’ i bunden af holderen, der sørger for at opsamle dryp og regnvand fra paraplyerne.

Når du vælger de bedste og mest holdbare paraplyholdere i jern, kan du og dine kunder få glæde af tilbehøret i mange år frem.

  • Vejer 2 kg
  • Stilen er vintage
  • Fremstillet i jern
  • Diameter er 26 cm
  • Højden er 46 cm

Det romantiske paraplystativ sort sælges til en skarp pris til både private og erhverv på 599 kr.

Køb her en paraplyholder i råt look det er ekstra stort og udstyreret med holder til mange paraplyer. Vi giver gratis GLS pakkeshop fragt.