Vælg en side

Blev du også grebet af Pokemon GO, da det kom til Danmark i 2016 og tog hele landet med storm? Nu kan du genleve de populære Pokemons, nu hvor der er udkommet en ny serie kort: Pokemon GO.

I denne serie finder du Pokemons som blandt andet Bulbasaur, Charmander, Pikachu, Squirtle, Mewtwo og en masse andre fan-favoritter. Der findes også sjældne kort som Rainbow Mewtwo, som kan være rigtig mange penge værd. Faktisk helt op mod 2.000 kr., hvis kortet er i god stand og får en grade 10 hos PSA.

I sættet er der omtrent 90 kort, hvoraf størstedelen er normale kort, men enkelte V kort, Radiant kort (også kendt som Shiny Pokemon), Vmax, Alt art og meget mere. Se hele listen med Pokemon GO kort.

Samlere opkøber bokse i massevis

Det er ikke unormalt, når en ny serie Pokemonkort kommer ud, at samlere skynder sig og opkøber en masse forskellige pakker, bokse, tins og meget mere. Det gør de nemlig for at få sikre sig, at kunne åbne nok pakker til at fuldende deres “Master” sæt, hvor alle Pokemon GO kort er samlet i én mappe. De kan nemlig være rigtig mange penge værd i fremtiden. 

Udover dette så er det også bevist, at rigtig mange Pokemon-kort-serie kan og bliver flere penge værd end den vejledende udsalgspris efter blot få år. Her kan det give særligt godt mening som en form for investering at samle uåbnede pakker, tins og elite trainer bokse, som en form for alternativ investering til fremtiden.

Tror man at Pokemon GO kan blive en god investering til fremtiden? Det er ikke sikkert, da sættet er masseproduceret, men påtrods af dette kan det ikke skade at samle et par stykker til side og sælge dem om 2-5 år med en mulig gevinst! 

Vi kigger I hvert fald ind i sættet med stor entautiasme og håber på at det kan blive en god investering. Vi vil holde øje med priserne på Pokemonkort på den nye smarte hjemmeside: https://pokemonpriser.dk/ 

Her kan man nemlig se alle priser på alle Pokemon kort og følge med i udviklingen, mens de opdaterer priserne dagligt.