Vælg en side

Hvis ikke du under corona har lagt puslespil, hvad har du så egentlig fordrevet tiden med? Puslespil er blevet en ting, alle har brugt tid på det seneste års tid. Om du bruger de mange brikker til at få indre ro, slå hovedet fra, udfordre dig selv eller blot få tiden til at gå, ja så kan puslespil hjælpe til det hele. Et puslespil er for de få, der ikke har hørt om det før, et spil, indeholdende en bunke brikker der skal samles, hvorefter et motiv eller fotografi dukker op. Der findes puslespil til alle aldre. Både til de helt små børn, der samler et puslespil lignende en hund eller kat på 10 brikker, til puslespil på 1000 brikker eller flere, med motiver af alt fra København, Harry Potter eller et verdenskort.

Trænger du til en udfordring eller måske mental ro?

Som sagt, er næsten alle børn helt betagede af at se billeder og motiver forme sig for øjnene af dem, imens de leger og bruger hovedet. Det er dog ikke kun børn der kan lægge puslespil. Der findes i dag et hav af puslespil designet til voksne mennesker. Disse puslespil kan du lægge, hvis du har et ønske om at stresse af efter en lang dag på jobbet, finde ro og få kvalitetstid med dig selv, eller eksempelvis lægge et puslespil med din datter, partner eller mormor og skabe kvalitetstid mellem jer. Du kan på siden https://www.legbilligt.dk/ finde puslespil på 1000 brikker, og på den måde give dig selv eller en du holder af, en udfordring eller en mulighed for at fordybe sig. Puslespil på 1000 brikker er perfekt da det netop fungerer som mental afslapning, en solid udfordring samt en måde at bruge tid med dig selv eller dem du elsker.

Motiv og sværhedsgrad

Som sagt, findes der puslespil med alle motiver og i alle størrelser. Det er netop derfor det er et spil eller en opgave der kan tilpasses alle aldre og stemninger. Du kan sågar i dag, skabe dit helt eget puslespil, med eventuelt et familieportræt eller et billede af familiens hund. Her bestemmer du selv, om det skal være et puslespil på 50 brikker, eller et puslespil på 1000 brikker. Du har altså muligheden for at designe din egen udfordring. Ønsker du et motiv der kan hjælpe dig på vej i dit spil, eller vælger du derimod et motiv hvor alle brikker har de samme nuancer og gør det dermed sværere for dig selv, ja det er op til dig. Puslespillet er dermed også et spil der kan spilles igen og igen, da du kan forbedre din tid i forbindelse med at lægge det, eller forsøge at lægge det med andre og dermed øve jeres sammenspil. Puslespil er, som nævnt tidligere, både godt hvis du er alene og hvis du ønsker kvalitetstid med andre. Et puslespil er altså et helt perfekt spil og underholdning, både under corona hvor dine muligheder for at bruge tid med andre mennesker er mindsket, men også udenfor corona, hvor du ønsket fordybelse eller kvalitetstid med dine kære.