Vælg en side

Er du sikker på, at du kan slå dine venner i en omgang Jeopardy eller musik quiz, så kom og besøg os hos SuperEvent i Rødovre. Men mange forskellige kategorier quizzer har vi 100% noget der passer lige til dig og din gruppe når det kommer til underholdning. Find ud af, om det er dig eller din kollega der bare er bedst til at genkende verdensflag, eller om dine søskende måske kender flere sange fra 80’erne end dine venner gør. Men billeder, videoklip, musik og effekter får man hurtigt tiden til at gå, til dette sjove arrangement. Og det stopper ikke der. Hvis du gerne vil mixe dine events med andre sjove sager, har vi også andre FunEvents vi tilbyder til konkurrencedygtige priser

Som noget helt specielt, tilbyder vi også Quizzer baseret på bruden eller gommen til et Polterabend. Vi har mange sjove aktiviteter til Polterabender, og en af disse er QuizShow. I vores quiz har vi mange forskellige kategorier, men vi har også en helt særlig kategori, hvor deltagerene for lov til at dyste i, hvem der kender bruden eller gommen bedst. Der kommer en masse spørgsmål der handler om dagens hovedperson og så må vi se om det er svigermor eller brormand der kender den gifteklare person aller bedst. 

Vi tilbyder også SkydeSimulator ude hos os i SuperEvent i vores EventCenter, og det er også virkelig underholdende og spændende. Hvis der er en lille jæger gemt i dig, eller du bare gerne vil prøve at skyde med gevær men ikke har lyst til at skyde rigtige dyr, så kan du øve dig med vores realistiske og sjove SkydeSim. Kig, sigt og skyd og så er det ellers bare om at ramme plet i skoven. Kontakt os gerne for flere oplysninger og info om vores mange andre vildt sjove events, som LokumsRæs og Escape Rooms / breakoutRooms og meget mere.