Vælg en side

Er du på udkig efter en fantastisk, once-in-a-lifetime ferie?

Hvis ja, så bør en rejse til Afrika stå øverst på din liste! Fra de fantastiske landskaber til det utrolige dyreliv er der så meget at se og gøre på kontinentet. Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Her er fem af de bedste afrikanske lande at besøge:

  1. Sydafrika

Sydafrika er et godt valg for førstegangsbesøgende i Afrika. Landet har en god infrastruktur og mange engelsktalende, hvilket gør det relativt nemt at komme rundt og kommunikere med de lokale. Desuden er der så meget at se og gøre! Lige fra at udforske Cape Town til at tage på safari i Kruger National Park – du vil aldrig kede dig.

  1. Kenya

Kenya er et andet fremragende valg for turister, der ønsker at opleve det bedste af Afrika. Ligesom Sydafrika har Kenya en god infrastruktur og mange engelsktalende personer. Det er også hjemsted for nogle af kontinentets mest ikoniske dyr, herunder løver, elefanter og giraffer. Besøgende kan tage på safari i en af de mange nationalparker eller tage på en kulturel rundtur i en traditionel maasaiby.

  1. Tanzania

Tanzania er et must for enhver naturelsker. Landet er hjemsted for Kilimanjaro, det højeste bjerg i Afrika, samt Serengeti National Park, som er kendt for sin årlige gnuemigration. Tanzania er også et fantastisk sted at dykke eller snorkle; det klare vand ud for kysten byder på et væld af farverige fisk og koralrev.

  1. Marokko

Marokko er et nordafrikansk land med en rig kultur og historie. Landets varierede landskab omfatter alt fra snedækkede bjerge til sandstrande. Turister kan udforske travle markeder, ride på kameler i Sahara-ørkenen eller nyde udsigten fra toppen af en af de mange gamle fæstninger, der ligger spredt ud over landskabet.

  1. Egypten

Egypten er en af de mest populære turistdestinationer i Afrika takket være de mange ikoniske historiske steder som f.eks. de store pyramider i Giza og Karnak-templet. Men der er mere i Egypten end blot gamle ruiner; turister kan også nyde smukke strande, dykke i Det Røde Hav eller tage en felucca-tur ned ad Nilen

Afrika er et utroligt kontinent med så meget at tilbyde turisterne. Fra fantastiske landskaber til fascinerende kulturer og et rigt dyreliv – der er noget for enhver smag på dette utrolige kontinent. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din rejse i dag!

Læs flere rejseartikler på www.yukon-tours.dk