Vælg en side

Det er ikke alle smykker, man tænker som lige kønsneutrale. Det er f.eks. sjældent, at man set en mand bære en ankelkæde. Men der findes dog nogle smykker, som kan bæres af begge køn og et af dem, er ringe. Den moderne mand er ikke bange for at skille sig ud ved at udtrykke sin personlighed igennem smykker.  

Er det heller ikke noget, du er nervøs for? Så læs med på https://guldsmykket.dk/shop/herre-fingerringe-1240c1.html om ringe til mænd! 

Ringe er til begge køn 

Det er ikke alle smykker, der henvender sig til både mænd og kvinder  men det gør ringe. Igennem mange år har det været populært blandt mænd at bære ringe, og det er ikke så mærkeligt, for det kan se enormt fedt ud. For mange mænd bærer de nok kun ringe, når det er forlovelses- eller vielsesringe, men det er en skam, for der findes mange fede ringe til mænd. Og det behøves langt fra at være feminint.  

Der findes ringe til herre, som udtrykker maskulinitet og råstyrke, og det er noget, alle mænd kan bære. Det er få smykker, der har været populære både hos mænd og kvinder igennem årene, men her skiller ringen sig ud. Vil du også være med på moden? Så skal du gave en mand en ring! 

Udtryk din personlighed 

Det er ikke kun kvinder, der kan udtrykke sin personlighed med smykker. Det kan en mand også. Ringe til mænd egner sig til alle begivenheder, og det er noget, du kan bære både til hverdag og til fest. Den moderne mand er ikke bange for at udtrykke sin personlighed med smykker, så hvis du er en af dem, så skal du altså have fingre i en mande ring! 

Ringe kan vise dine interesser 

Der findes mange forskellige ringe til mænd, så det er bare med at finde en, der passer til dig. Hvis du har et arbejde, hvor du bruger dine hænder meget, så kan du bære fingerringe, der er flade og robuste. Kan du lide at høre heavy metal, så kan du vise din interesse for det ved at bære fingerringe med dødningehoveder på.  

Selv det materiale, som ringen er fremstillet af, kan sige noget om dig. Du er måske lidt mere fin på den, hvis du bærer guld og lidt mere rå i det, hvis du bærer sølv. 

Ringe er statussymboler 

Den store popularitet for ringe til mænd kommer måske også af, at man har set diverse seje skuespillere og musikere bære ringe. Ringe til mænd er bare flotte, og så viser det, at man har stil. Der er ikke så meget andet om sige om ringe til mænd, end at det er noget, der ser flot ud.  

Der findes enormt mange forskellige slags ringe, så du må ikke afskrive idéen om en fingerring, fordi du tænker, den ser ud på en bestemt måde. Der er også stor forskel på ringe til kvinder og ringe til mænd, så du skal ikke være nervøs for at komme til at se feminin ud!