Vælg en side

Et understel til dit bord er ret væsentligt for at skabe den funktionalitet, som der nu en gang hører et bord til. Det er det, bordpladen skal stå på og hvile på. Men selvom understellet er placeret under bordet, kan det stadig været ret tydeligt fra siden og om dagen i dagslys. Du bør derfor vælge et understel, du synes om i forhold til form og materiale.

Et understel skal passe til dit bord

En understel skal altså passe til dit bord. Hvis bordet og understellet er alt for forskellige, vil det skabe en underlig kontrast, hvor det faktisk kan have betydning for begge ting uafhængigt af hinanden. Bordet kan trække understellet ned, ligesom understellet kan trække bordet nu. Det er en ærgerlig konsekvens ved at vælge et understel, der slet ikke passer til bordet. Tænk dig derfor godt om og lad dig inspirere af billeder på nettet og de muligheder, der muligvis er at finde hos den forhandler, som du overvejer at købe et understel hos.

Der er mange forskellige former

Der findes utroligt mange forskellige former, når du skal vælge understel. Her handler det meget om at vælge en form, der passer til din stil. Du kan få den helt enkle mulighed, hvor understellet er i form af fire ben i hvert sit hjørne. Men du kan altså også få et understel, med ben i mange retninger, der er placeret i midten. Det er også muligt at få skrå ben og ben i U-form. Mulighederne er altså mange, og her er det både bord og din stil, der er afgørende for det helt rette valg.

Vælg mellem forskellige farver

Du kan også få understel i forskellige farver. Et meget populært valg er understel i mat sort. Det står flot til borde af rustikt træ. Det er nemlig en diskret farve, som ikke overtaget bordets flotte udseende. Du kan også vælge skinnende metal, hvis det er det, du er mere til.

Hvordan fungerer understellet rent praktisk?

Du skal naturligvis huske at tænke praktisk, når du skal vælge et understel. Hvis du tit går forbi bordet, og er i risiko for at banke tæerne ind i understellet, bør du måske overveje muligheden for et understel, der er placeret inde midt på bordet.

Bestil direkte og få leveret til din adresse

Når du har fundet en understel, du ønsker, kan du bestille det direkte på hjemmesiden. Du kan også få opfyldt specielle ønsker, hvorefter understellet vil blive produceret. Det kan tage lidt tid, men når det er klargjort, kan du få det sendt direkte til din adresse. Husk dog, at det kan være godt først at tage til en fysisk butik for at se på de forskellige muligheder med egne øjne. Kun på denne måde kan du bedre vurdere dem, da det kan være svært at vide, helt præcist hvordan de ser ud, hvis du kun har set dem på nettet. Du risikerer i hvert fald, at de bliver leveret, og de ikke ser ud, som du havde forventet.