Vælg en side

Der er mange måder, hvorpå du kan tjene penge til klassen eller foreningen ved at sælge produkter. Et godt sted at starte er med at undersøge, hvilke produkter der er populære blandt folk i din aldersgruppe. Dette giver dig et godt udgangspunkt for at beslutte, hvilke produkter du skal sælge. 

Hvis du gerne vil have et hurtigere salg af dine produkter, så prøv at markedsføre dem på sociale medier. Dermed kan du tjäna pengar till laget eller foreningen!

Sådan kan du sælge produkter og tjene penge til klassen eller foreningen

Der er mange måder, hvorpå du kan sælge produkter og tjene pengar till föreningen eller klassen. 

Det første skridt er at finde ud af, hvilke produkter der vil være interessante for dine kunder. Dette kan gøres ved at undersøge markedet og se, hvad virksomheder kan tilbyde. Du kan også spørge folk i din klasse eller forening om deres meninger om forskellige produkter. 

Når det kommer til selve salget, er der forskellige metoder, du kan bruge. Du kan eksempelvis organisere, at hele klassen eller foreningen går dør-til-dør og sælger varerne. Du kan også afholde et støttearrangement, hvor produkterne kan sælges til dem, der dukker op. Endelig kan du også sætte varerne til salg på en hjemmeside eller en Facebook-side og bruge nogle af de sociale medier som markedsføringskanal.

Uanset hvilken metode du bruger, er det vigtigt at huske på, at god service altid vil øge chancerne for salg, så sørg for altid at give kunden den bedst mulige oplevelse!

Disse produkter kan sælges for at generere penge til klassen eller foreningen

Det er naturligvis vigtigt at finde ud af, hvad I vil sælge for at tjene penge til foreningen eller klassen. Her kan I med fordel finde på noget, som i forvejen passer til jer som gruppe. For et sportshold kan det eksempelvis give mening at sælge t-shirts, med holdets navn på. For en klasse kan det give mening at sælge snacks og cookies. Det kan også være en fordel at have flere forskellige muligheder, så kundebasen vil kunne blive større. 

Ideer til fundraising-aktiviteter, der tjener penge til klassen eller foreningen

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan tjene penge til din klasse eller forening. Det kan være alt fra at arrangere et loppemarked, et garagesalg, en auktion eller et lotteri. Du kan også overveje at lave mad og sælge det på gaden eller i nabolaget. 

Derudover er der også mulighed for at arrangere et sponsorløb, hvor deltagerne betaler for at deltage; jo flere sponsorer der er med, desto større bliver indtægten. Endelig kan du også overveje at lave en online fundraising-kampagne på sociale medier.