Vælg en side

De fleste nyder en god cocktail enten som supplement til appetizeren eller efter middagen som en forfriskning. Her er en god gammeldags gin og tonic det perfekte valg. Når man gerne vil forkæle sig selv og sine nærmeste ekstra meget, er det helt oplagt at man kun køber den bedste slags alkohol til cocktailene, da den gode kvalitet rent faktisk gør den helt store forskel i smag og fornemmelse i munden.

Der findes for eksempel mange forskellige slags gin, som alle giver forskellige noter, som du kan matche til din tonic alt efter hvad du synes smager godt. Læs mere her om hvordan du vælger den bedste gin til din smag!

Det bedste udvalg af gode gin

Før man køber alkohol anbefales det at man lige læser etiketten på flasken først, som oftest giver en informativ beskrivelse af hvilke egenskaber, denne slags alkohol har. Derudover kan man også spørge de ansvarshavende til råds, som giver dig en grundig indføring i hvordan du kan matche denne slags gin med andre slags drikkevarer for at højne ginnens naturlige smagskomponenter, så du kan få den bedste smagsoplevelse.

Men nogle gange kan det være en lettere stressende oplevelse at stå nede i likørbutikken for at finde den perfekte alkohol – for at afhjælpe dette problem kan du vælge at i stedet købe ginnen på nettet, hvor du oftest kan få et mere overskueligt overblik over det store udvalg. Se Ginbutikken for deres store udvalg af forskellige ginner.

Få professionel rådgivning om gode gin

Nogle gange kan det store udvalg af forskellige alkoholtyper, som for eksempel gin godt være ret uoverskueligt, især hvis du er ny i spillet og ikke ved hvilke du skal vælge. Derfor kan det være en god idé at læse op på de forskellige ginner og få vejledning af professionelle, der kan hjælpe dig på rette vej, så du kan vælge den gode gin for dig.

Selvom man typisk som alkoholdrikker kun kender et par mærker og typer af gin, findes der nemlig mange forskellige slags ginner, som vælges alt efter individuelle præferencer for smag og fornemmelse i munden.

Hvor nogle har en blomsteragtig smag med noter af jasmin, appelsin eller hyldeblomst og kan drikkes rent, er andre slags gin mere traditionelle og bør helst matches med andre drikkevarer, såsom gin.

Kun de mest autentiske ginner

Hvis man gerne vil have den ultimative smagsoplevelse, bør man altså ikke bare købe hvilken som helst gin. Hvis man køber de billige af slagsen, får man også den kvalitet, man betaler for i de allerfleste tilfælde. Derfor bør man forberede sig på at bruge lidt flere på et bedre produkt, der virkelig smager af noget og ikke blot kan sidestilles som hvilken som helst slags alkohol.

Det er vigtigt at man skal kunne smage alkoholen, især når man har brugt lidt ekstra penge på den, og at man kan smage de forskellige smagsnoter, som den byder på som for eksempel lavendel, mandarin, rosmarin eller noget helt fjerde. Der findes nemlig intet bedre end en forfriskende cocktail på en varm sommerdag til at køle sig på!