Vælg en side

Huset skal sælges. Men det er slidt, og vurderingsprisen bliver højst sandsynligt ikke ønskværdig. Men hvad kan man gøre for at få en bedre vurdering? – i denne artikel kommer vi med en række gode råd til, hvordan du selv eller ved hjælp af håndværkere kan gøre en indsats som er god for din pengepung. Der findes faktisk mange ikke omfattende måder at hjælpe sig selv og huset på. Læs med nu.

 

De lette løsninger

Først og fremmest skal der ryddes op. Gøres rent og indrettes på en sådan måde så det ser indbydende ud. Der er ingen der vil kigge på et rodet hus. Vil du? Nej nok ikke. Prøv så vidst muligt at holde din bolig neutral. En eventuel køber vil nemmere kunne forstille sig, hvordan han/hun specifikt vil bo og sætte sit eget præg. Hvide vægge og få møbler. Kun lige så det ser lidt hjemligt ud. Så fat malerpenslen. Det ser ikke både mere neutralt ud men også langt nyere.

 

De større opgaver

Udskiftning af vinduer. En opgave der kræver noget hjælp, eller en meget handy hånd. Energibesparende vinduer der isolerer godt og er topisolerede. Det vil køberne godt have! Fordi det sparer dem penge i den lange ende, og fremtidssikrer mere. Desuden vil taget også, hvis det kræver en kærlig hånd, være et rigtigt godt sted at renovere. Det er betydeligt for nye købere, og være i god jord hvis der er foretaget byggesagkyndig køberrådgivning.

 

Køkken og bad

Et sted der kan blive meget slidt og kedeligt at se på. Behøves der en håndværker her, så kig igen på neutrale valg af elementer. På den måde er det nemmere at sælge. Værdien af huset øges, og jeres livsglæde vil sikkert også være langt bedre hvis det ikke bliver solgt med det samme. Der er mange ting man kan kigge på, det hele handler om at lægge den rigtige plan, og bruge penge de rigtige steder.