Vælg en side

I disse hårde økonomiske tider er det vigtigere end nogensinde at finde måder at spare penge på. En af de nemmeste og mest effektive måder at gøre dette på er at reducere energiforbruget i dit hjem. Der er mange enkle ting, du kan gøre for at opnå dette, og i dette blogindlæg vil vi diskutere nogle af dem!

Isoler dit hjem: Isolering af vægge, loftsrum og krybekældre er en af de bedste måder at reducere energiforbruget på. Hvis du isolerer dit hjem korrekt, kan du holde den varme luft inde i koldt vejr og holde den kølige luft inde i varmt vejr.

Udnyt det naturlige lys: Gør brug af naturligt sollys, når det er muligt. Åbn gardiner og persienner i løbet af dagen for at lukke naturligt lys ind i huset. Du kan også installere ovenlysvinduer eller solrør, hvis de er tilgængelige i dit område. Hvis du gør dette, vil du reducere energiforbruget i forbindelse med behovet for belysning i løbet af dagen.

Køb energivenlige apparater: Hvis du skal købe nyt køleskab, TV eller lampe, så bør du altid kigge på apparatets energimærke. Energimærket er udvindes ud fra hvor lidt strøm de bruger, og et energivenlig apparat vil have et energimærke A, hvor et dårligt energivenlige kan have dårligere end A, såsom D, E eller G.

Køb solceller til taget: Ved at installere solceller på dit tag kan du reducere energiforbruget betydeligt. Solceller bliver mere og mere overkommelige og kan bruges som supplement eller endog som erstatning for traditionelle energikilder. Solvarme er gratis og energivenligt at anvende.

Tag stikket ud af stikkontakten, når du ikke bruger det: Selv om du slukker for et apparat, bruger det stadig strøm, hvis det er tilsluttet. Så sørg for at trække stikket ud af stikkontakten, når en enhed ikke bruges – det vil hjælpe med at forhindre energispild.