Vælg en side

Skal du snart købe nye studiebøger, og er du interesseret i at få dem så billigt som muligt, er der her et par gode tips til dig, så du kan blive klar til procent regner i matematik, eller hvad du nu skal i gang med at studere.

 

Det er faktisk slet ikke svært at komme i gang med at spare penge på dine studiebøger. Vi giver dig her tre gode råd, som du kan tage til dig, så du ikke skal betale fuld pris igen.

 

Får du på et tidspunkt under dit studie brug for en god lommeregner, kan du finde en online lommeregner her.

Køb dine studiebøger med studierabat

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at kende til muligheden for at købe dine studiebøger med studierabat. Derfor kan det også være en god idé at vente med at købe dine bøger, til du har hørt fra din skole, om der er mulighed for at købe bøgerne med rabat.

 

Det vil jo være ærgerligt at gå ud at købe dine bøger nu til den fulde pris, hvis du fra din skole finder ud af, at du havde mulighed for at købe dem med rabat på.

Køb dine studiebøger brugt

Det kan også være en mulighed for dig at købe dine studiebøger brugt. Der er mange studerende på din uddannelse, der har købt samme studiebøger før dig, og der er mange af dem, der sætter bøgerne til salg igen, når de er færdige med at bruge dem.

 

Derfor kan du tit finde mange studiebøger til salg på online sider som eks. DBA eller på Facebook Marketplace eller i grupper på Facebook. Her kan der være rigtig gode chancer for at finde lige netop de bøger, du får brug for på dit studie, og det er gerne til en rigtig skarp pris.

Køb bøgerne som e-bøger

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at undersøge muligheden for at købe dine studiebøger som e-bøger, da det ofte kan være langt billigere med en e-bog i stedet for en fysisk bog.

 

Det kræver dog, at du ikke har noget problem med at læse dine studiebøger på din tablet, computer eller mobil. Har du ikke det, er det jo oplagt at købe dem digitalt, og så slipper du også for at rende rundt og bære på dine bøger hver dag.