Vælg en side

Tiden er kommet. I skal til at flytte, og i den henseende skal der rykkes rundt på ting og møbler. At få passet på jeres ting er en af de største prioriteringer og derfor skal i selvfølgelig vælge det helt rigtige firma. Dygtige flyttemænd der passer på jeres ting uden de bliver beskadiget. Det kan vi lide. I denne artikel har vi samlet de ting der skal tages stilling til inden i finder en virksomhed der skal hjælpe jeres ting med at komme fra a til b.

Kig lokalt

Bor du i Jylland, så giver det ingen mening at kontakte en i København. Det samme gælder selvfølgelig omvendt. Flytter man inden for et lille område, der ikke strækker sig alt for langt, så er det smarte valg at finde den lokale flyttemand, selvom det altid vil være gode fordele ved at vælge de store virksomheder uanset placeringen. Find de rigtige lokalt og få en pris der afspejler hvad du får igen. Bor du i København, så er det smart at finde kompetente flyttemænd der kender de små og snorklede gader. Evt. nogle der har en flyttelift der kan komme op 4. sal.

Forsikringer og det praktiske

Uanset hvad, så er det vigtigste for at passe på dine ting, at der er tegnet de fornødne forsikringer. Ellers, hvis uheldet er ude give jer sved på panden. For en løsning med beskadiget ting uden forsikring, betyder kun en ting. At I selv står for at erstatte de ødelagt gods.

Erfaringerne fra tidligere kunder

Sæt jer ned, og undersøg jeres muligheder. Ofte har flyttefirmaer masser af anmeldelser på flere forskellige platforme. Hvordan agerer de før, imens og efter en aftale. Tidligere glade kunder er virkelig en god pointer, til at vælge det rigtige firma. Der er ingen tvivl, du er den eneste der kan beskyldes for, hvis der er taget en forkert beslutning om hvilket firma i går med.