Vælg en side

Det er ikke alle der er særligt interesserede i økonomi og budgettering eller som har god økonomiforståelse. I denne artikel giver vi nogle gode råd, særligt til dig som skal ud og tage lån.   

Der er mange penge at spare på gode lånetilbud

Mange vil gennem tiderne have brugt lang tid på at prøve at finde gode tilbud på tøj, tasker, rejser, abonnementer og andre ting, som man godt kunne tænke sig at spare nogle penge på. Det er aldrig en dårlig ide at lede grundigt, da man ofte kan spare en masse penge. Det er dog ikke alle der har samme ihærdighed og tålmodighed, men til dem er der heldigvis også hjælp at hente. I dag kan man nemlig stort set finde tilbudssider til alt, hvor en hjemmeside samler de bedste tilbud for dig. Der er flere lånetilbudssites som fx www.letfinans.dk, hvor man hurtigt kan få flere tilbud fra forskellige låneudbydere.

Undgå gebyrer, ekstrarenter og andre ekstraomkostninger

De fleste af os ved godt vi skal kigge på og sammenligne gebyrer og renter. Det kan dog også være relevant at kigge på ÅOP, samlet tilbagebetaling på lånet, løbetiden og om det koster ekstra såfremt du vil indfri lånet helt eller delvist hurtigere end planlagt.

Der er mange muligheder og besparelser

Det er altid en god ide at følge op på dine forskellige aftaler man har, uanset om det er abonnementer eller andet, da der oftest kan være mange penge at spare. En dags arbejde hvor du får indhentet nogle tilbud forskellige steder fra, kan spare dig for tusinder af kroner årligt. Man bør altid tale med andre omkring sig, som har taget et lån og sparre med dem, da de ofte har nogle erfaringer og tips at dele ud af. I sidste ende er det alligevel dig der tager beslutningen.