Vælg en side

Der er mange måde at opgradere sin indretning på. Det er meget vigtigt, at du, når du mærker denne trang til fornyelse, reagerer på den. På denne måde kan du fortsat nyde dit hjem i fulde drag.

Når man så kigger på inventar, kan det næsten virke helt uoverskueligt. Her er det vigtigt at holde hovedet koldt, og dermed bevare overblikket. Dette kan gøres ved at finde inspiration hos nogle af dine forbilleder, og hvor har de mere styr på indretning end i LA.

Her kan du læse om de nyeste i byen, og hvad der ellers kendetegner en klassisk LA stil.

Vælg luksus

Det vigtigste element i denne stil er dens overdådighed. Skal man efterligne LA stilen godt, skal man være forberedt på at være pompøs, men stadig minimalistisk. Vi snakker rene linjer, samtidig med at større altid er bedre i USA. Dette går igen i alle aspekter af indretningsstilen.

Noget at det mest pompøse er sengen, særligt hvis det er en dobbelt, eller endda king size seng. Der findes mange forskellige varianter af pompøse senge, men skal du toppe op, handler det om at skaffe en seng med ekstra features. Det er her den luksus, der følger med LA stilen. Den mest lige til vej er her elevationssengen. Denne udstråler alt den luksus det er nødvendigt at indføre for at holde stilen.

På internettet findes der er en lang række forskellige varianter af elevationssenge i høj kvalitet, se mere ved at klikke på linket. Der er god grund til at sætte sig godt ind i sagerne, inden man køber sin seng. Sengene kan variere meget både i pris og kvalitet, men der findes også en helt masse forskellige varianter, som kan forskellige ting, til forskellig smag.

Køkkenet i LA

Noget andet, som giver den helt rigtige LA energi, er et højt bord med tilhørende barstole. Det høje bord, fungerer lidt som en kogeø, men er i højere grad beregnet til at spise på. Dette kommer nok af at amerikanere i lavere grad mødes om spisebordet, og derfor indtager flere måltider i køkkenet. Dette betyder selvfølgelig ikke, at man skal tage denne kultur til sig. At sidde ned sammen og nyde et måltid, gør nydelsen større og forholdet til mad bedre, særligt for de yngste.

Dog kan dette bord, udover at give en lækker LA energi, bruges som bar. Fra bordet kan du mikse lækre drinks eller servere appetisers. På denne måde er bordet enormt selskabeligt og vil kunne forbedre mange sammenkomster for gæster, og samtidig gøre dem nemmere for dig.

Invester i sådan et bord nu, og se den gode stemning blomstre op omkring dig. Husk at købe et par høje barstole til for at fuldende looket. Det er her bordets højde kommer til sit fulde potentiale, fordi man både kan bruge det stående og siddende.

Invester i et hot tub

Skal du fuldende dit look, er det også nødvendigt at spice dine udearealer op. Dette kan være det helt rigtige terrassemøbel, men skal man gå hele vejen, er det eneste fornuftige at gøre, at købe et hot tub. Det er måske lidt ambitiøst at bygge en pool, men hvis dette falder i din smag, er det helt klart endnu mere LA end Hot Tub’et. Her er et hot tub en billigere investering og et mindre projekt, sådan får du nemmere en LA stemning udendørs i din have.

Hot tub’et er kendt verden over for sin klassiske runde form, og høje kanter. Mange hot tubs kommer med boblefunktioner, dette er også enormt meget i LA stilen. Så snart du har dit hot tub, vil du kunne udfolde mange muligheder i din have. Du vil kunne bruge den mere til hverdag.

Om vinteren vil du også have mulighed for at varme den op, og dermed bruge kvalitetstid udenfor uden at fryse det mindste. Der vil være mere plads til afslapning i hverdagen og du vil mærke dette i høj grad. Har du børn, vil de også kunne lege i hot tub’et.

Du selv vil kunne bruge kvalitetstid i hot tub’et med både venner, kærester og elskere. Boblerne i hot tub’et går nemlig enormt godt med champange-bobler. Topper du denne op med en lækker hjemmelavet snack, kan du skabe den perfekte stemning omkring så vel en date, som en hyggelig aften med vennerne.