Vælg en side

Når man laver en hjemmeside, er det vigtigt at have et stærkt linkprofil. Ellers risikerer man at blive straffet af Google med en dårlig placering på søgeresultaterne. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du beskytter din hjemmeside mod Google-straffe ved hjælp af sikker linkbuilding. Vi gennemgår de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du etablerer links til din hjemmeside.

Lav relevante links

For det første skal du kun etablere links fra hjemmesider, der er relevante for din egen. Hvis du linker til en hjemmeside, der handler om noget helt andet end det, du beskæftiger dig med, kan det give Google et dårligt indtryk af din hjemmeside. Derved vil du blive straffet med en dårligere placering på søgeresultaterne.

Undgå linkfarms

En linkfarm er en hjemmeside, der kun eksisterer for at skaffe links til andre hjemmesider. De er ofte generelle og har ikke noget specifikt indhold. Hvis du linker til en linkfarm, risikerer du også at blive straffet af Google.

Sørg for kvalitet

Når du linker til andre hjemmesider, skal du sørge for at linke til kvalitetsrige hjemmesider. Hvis du linker til en hjemmeside, der er fyldt med reklamer og spam, kan det give Google et dårligt indtryk af din egen hjemmeside. Derved vil du blive straffet med en dårligere placering på søgeresultaterne.

Undgå unaturlige links

Google straffer også hjemmesider, der har unaturlige links. Unaturlige links er links, der ikke er etableret på en naturlig måde. Det kan for eksempel være kommentarspam eller links, der er købt. Hvis du etablerer unaturlige links til din hjemmeside, risikerer du at blive straffet af Google.

Skriv din egen tekst

Når du linker til andre hjemmesider, skal du sørge for at skrive din egen tekst. Hvis du kopierer og indsætter en anden persons tekst, kan det give Google et dårligt indtryk af din hjemmeside. Derved vil du blive straffet med en dårligere placering på søgeresultaterne. Sørg for, at din tekst er relevant for din hjemmeside med interne links, og hellere end gerne være kort og præcis end lang og upræcis.

Husk at opdatere din hjemmeside

En vigtig ting at huske, når du driver en hjemmeside, er at opdatere den regelmæssigt. Hvis du ikke opdaterer din hjemmeside, kan det give Google et dårligt indtryk af din hjemmeside. Derved vil du blive straffet med en dårligere placering på søgeresultaterne. Hvis du ikke kan styre det selv, så kan du hyre en ekspert på området, som både kan optimere din hjemmeside, opdatere den og bygge din linkbuilding. Find linkbuilding priser her.