Vælg en side

Skab de bedste rammer for din hund

Rigtig mange mennesker har en hund. Hunden er også tit kategoriseret som mandens bedste ven. Det er der en god grund til for når vi kommer hjem fra arbejde eller andet får vi altid en varm velkomst og hunden brokker sig aldrig. På den måde kan det tit være en stor trøst og varme at have en hund der altid står ved din side uanset hvordan det går dig i livet.

Hunden fortjener det bedste

På samme måde fortjener hunden også det bedste. Det være sig god kost med det rigtige hundefoder, de rigtige godbidder og alt det som kan sørge for hunden har den rigtige energi og trives. Hvis hunden er alene hjemme kan det dog ofte være meget lange dage hvor din hund ikke bliver stimuleret.

Er din hund f.eks hjemmme 8 – 10 timer på en dag kan det være rigtig lang tid hvor hunden ikke bliver stimuleret og får brugt sin energi på den rigtige måde. Det er korrekt at hunden sover meget men der er stadig behov for et afbræk.

Køb noget legetøj til din hund, det hjælper på stimulering

Noget af det man kan gøre når man har en hund er at købe hundelegetøj. Det kan lyde simpelt og det er det også. Du kan få mange slags legetøj til din hund men det kan faktisk beskæftige din hund i lang tid og så samtidig være godt for hundens tænder. 

Du kan købe aktivitetslegetøj hvor din hund skal arbejde for sine godbidder eller bare gummi legetøj hvor hunden kan bide og lege med legetøjet i timer. Det er samtidig produceret af materialer som gavner din hunds tænder. 

Gør du alt dette vil du erfare at det kompensere for noget af den tid hvor hunden er alene. Det kan resultere i en gladere hund som bliver stimuleret og samtidig trives. Det kommer både hunden og dig selv tilgode.