Vælg en side

Det er nu igen muligt at rejse overalt i Europa, mens lande i Asien arbejder på at åbne grænserne og tage imod rejsende fra Danmark igen allerede fra juli.

Således kan vi igen rejse til Phuket i Thailand og der arbejdes efter, at man kan rejse til hele Thailand og andre rejsemål igen til efteråret. 

Derfor skal vi her se på, hvor man skal rejse hen – Thailand eller Bali? 

De to rejsemål er evigt populære blandt danskere, der leder efter sol, smukke strande og billige hoteller i Sydøstasien. 

Thailand

Thailands hovedstad Bangkok har i en del år været på danskernes top-rejsemål med fly. 

Det skyldes bl.a. at Bangkok er en helt eminent storby, der har masser at byde på, men måske i ligeså høj grad, at mange bruger Bangkok som hub og derfra rejser ca en time sydpå i Thailand til badeferie-øerne. 

En af fordelene ved at rejse til Thailand er, at det er super nemt. Man kan således flyve direkte fra København til Bangkok hver dag på ca 10 timer. Fra Bangkok er der utallige flyruter til feriemål som Koh Samui, Phuket, Krabi og Chiang Mai i det nordlige Thailand. 

Så du kan med fordel vælge Thailand, hvis du gerne vil nemt på badeferie i Sydøstasien. 

Bali

Det er til gengæld lidt mere omstændigt at komme til Bali. Bali ligger i Indonesien, så vi er altså lige 4-5 timers flyvetid længere væk og man kan ikke flyve direkte fra Danmark til Bali, desværre. 

Derfor kræver det en tur over Singapore, Dubai, Qatar eller Bangkok. Det tager gerne en 20-timers tid i alt at komme hele vejen fra Danmark til Bali.

Når du så er ankommet skal du regne med, at øen ikke har store motorveje og at der derfor vil være en del trafik.

Så vælg kun Bali, hvis du er klar på at sidde i trafik og gerne vil bruge en del tid på de fantastiske resorts på øen.

Strandene på Bali er heller ikke ligeså gode som i Thailand. Derimod er der rigtig mange private villaer, hvor man meget billigt kan få et godt sted at bo og have egen swimmingpool.

Thailand har mange valgmuligheder og er nemmere at komme til, så hvis du skal på din første rejse til Sydøstasien, så anbefales Thailand som rejsemål.

Kilder: 

https://rejsekris.dk 
https://www.youtube.com/rejsekris