Vælg en side

Smartwatches til både damer og mænd er blevet langt mere eftertragtede end de traditionelle armbåndsure de seneste år. Hvorfor? Fordi et smartwatch er meget mere end bare et ur. Det kan tælle dine skridt, måle din puls, tracke dit søvnmønster, sende beskeder og meget mere.

Faktisk kan du overordnet set gøre det samme med et smartwatch, som du kan med en telefon eller computer – det er bare meget smartere, når det kan manureres fra dit håndled. 

Mere end bare et ur

Det er både trendy og moderne at gå med ur, men et smartwatch kan meget mere end bare at se smart ud. Et smartwatch har de fede design og smarte funktioner samlet i et og samme ur. Det giver dig mulighed for at gøre præcis det samme, som du kan med din telefon.

Det er super smart at have med på farten, hvis du hurtig skal sende en besked eller lave et opkald. Det er også smart at have med i fitness, hvor du kan forbinde dine høretelefoner til dit smartwatch og skifte sange på uret lynhurtig uden at skulle bakse med din telefon. 

Flotte designs til enhver smag

Det stilfulde design er ikke sparet væk på grund af de smarte funktioner. Bare fordi uret er en lille minicomputer, behøver det ikke se stort og kluntet ud. Faktisk kan du finde masser af stilfulde, elegante og simple smartwatch dame i alverdens moderne designs. Det er super smart for så kan du matche dit smartwatch med dit outfit, og se ekstra stilet ud den dag. 

Du kan faktisk købe smartwatches til damer fra kendte urmærker som Fossil, Michael Kors, Garmin og meget mere. Alle de store urmagere er hoppet med på den smarte bølge, så du kan finde smartwatches hos alverdens udbydere i Danmark.

Hvad får man med i et smartwatch

Så hvad kan du forvente at få med i din lille nye supercomputer? Funktionerne afhænger af, hvilken model du vælger at investere i. De fleste smartwatches kan: 

  • Tracke med GPS
  • Forbindes med bluetooth
  • Manureres med vandtæt touchskærm 
  • Tælle skridt 
  • Måle din puls 
  • Sende SMSer og e-mails
  • Foretage opkald

Du kan læse meget mere om dit smartwatch geniale funktioner hos de mange smartwatch udbydere.