Vælg en side

 

Mange babypigedåbskjoler har taget et skift fra de traditionelle lange dåbskjoler, og de er søde og har en stemning af ynde. Du vil elske de charmerende designs og det smukke mønster på disse kjoler.

 

Sød hvid organza dåbskjole til babypiger

Få hende til at se yndefuld og smuk ud på sin særlige dag med en hvid organza dåbskjole. Hvis du ønsker at bære et enkelt, men elegant look til din babypige, er denne kjole en perfekt pasform til formålet. Organza-kjolen kommer til knælang. Find en med satinkant og satinbøjle for at gøre den til en ideel dåbskjole til babypiger. Du elsker kjolens fornemmelse, og være sikker på, at din baby vil have det godt hele dagen. Du kan også vælge at sætte den sammen med en hvid motorhjelm eller en elastisk hat.

 

Hvid dåbskjole til babypige

Hvis du vil tilføje mere glitter og pomp til din babypiges overordnede look, kan du vælge mellem hvide rhinstens dåbskjoler til babypiger. Kjolen har satinoverdel, broderet nederdel og rhinstensudsmykket talje. For at tilføje mere sofistikeret og traditionelt præg kan du parre dette med en organza-kappe. Denne slags kjole vil ikke kun få din smukke til at se charmerende ud, men også bedst klædt til lejligheden. Hvis du ikke ønsker at fuldende looket med en motorhjelm eller kasket, så vælg i stedet et yndigt pandebånd med rhinstensarbejde og en smuk sløjfe til det. Men sørg for, at hvad end du forbereder kjolen med, skal matche kjolens nuance.

 

Organza dåbskjole med pailletter

Organza er alligevel smuk, og når din lille er klædt på til sin barnedåb, vil den se fantastisk ud. Vælg en stilfuld organzakjole med pailletter over hele overdelen og en kjole med smukke broderede mønstre lavet på kjolen. Vælg en med et bånd eller rhinstensbroche fastgjort til linningen – det vil få det til at se smukkere ud. Pailletterne vil skabe en funklende effekt på outfittet, hvilket gør det mere ønskværdigt. Du kan gå med en, der kommer med en broderet og pailletteret kappe eller gå uden. Glem ikke at tilføje et smukt hårbånd, der passer godt til kjolen.

 

Baby hvid satin Bolero dåbskjole

Når du skal vælge perfekte dåbskjoler til piger, skal du igennem så mange muligheder. Men hvis du vil tilføje mere ynde til hendes look, er en hvid satinkjole med en bolero altid en god ting at shoppe efter. Gå efter en satinkjole i fuld længde med en smuk aftagelig bolero, der definerer kjolens elegance.

 

En satinkjole med blondeapplikationer og en sløjfeaccent i taljen vil se så smuk ud.

Udforsk smukke designs, der har en illusions-blondeudskæring og blonder, der er smukt blandet med satinkjolen.