Vælg en side

I disse tider er der ikke særlig mange andre muligheder end at tage ud i naturen og nyde den på fulde. Derfor er det vigtigt at vi hver især tager ansvar og gøres vores del for at bevare den flotte natur. Lige præcis af den grund er Klimavenligt Tøj skabt, for at sætte et forøget fokus på miljøet. Vi skal tage hinanden i hånden og hjælpe med et bevare det vi holder af.

En start er, at os danskere mindsker vores alt for store tøjforbrug. Sæt fokus på kvalitet fordi netop kvalitet er med til at sikre færre genkøb hos danskerne, da holdbarheden for disse kvalitetsbevidste produkter er at foretrække.

Skift garderobeskabet ud med bæredygtigt tøj af spændende materialer såsom bambus, hamp, økologisk uld og mange flere. Læs blandt andet hvordan det er muligt at fælde en bambusstamme, til at stå med et færdigt stykke tøj der stråler af kvalitet. Find også ud af hvordan i alverden det er muligt at lave tøj ud af hamp.

Hvorfor købe bæredygtigt tøj?

Som nævnt så er det vigtigt at tage ansvar for at bekæmpe den store forurening som tekstilindustrien om nogen er kendt for.

Mange virksomheder i tekstil/mode branchen har allerede selv taget ansvar og derfor skal vi som forbrugere være en del af rejsen.

Der er forøget fokus på certificeringer hos Klimavenligt tøj hvorved du kan finde ud af hvilke du præcis skal gå efter. Det er blandt andet initiativer såsom BCI (Better Cotton Initiative) der er grundlagt af WWF i 2015. Det er godt at have med i købsovervejelserne og med til gennemsigtighed i branchen at have styr på certificeringerne, så forbrugerne som os ikke snydes af et bæredygtigt mærke. Det er for nemt at kalde et produkt bæredygtigt. Der ligger mere bag det, såsom bæredygtighed i hele forsyningskæden.

Tag ansvar nu og stil krav til hvad du køber. Bliv inspireret med over 200+ bæredygtige produkter hos Klimavenligt Tøj.