Vælg en side

En jungle. Ja, det kan vi vist godt blive enige om. Dig og kæresten, i sidder der en fredag aften og skal finde noget mad ude fra byen. I kan ikke blive enige, eller faktisk slet ikke komme frem til hvad det skal være. Men for at gøre det nemmere, har vi i denne artikel prøvet at samle et par gode idéer til hvad i kan bestille, for der findes et utal af muligheder der er super gode. Læs med nu og blive klogere på take away.

Japansk

Når jeg siger japansk, hvad siger du så? – sushi. En crowd pleaser som for mange er hvad man forkæler sig med på en hyggelig aften med dem man holder af. Har man pengene til det, så brug dem fornuftigt og find noget med høj kvalitet. Der findes intet kedeligere end sushi fra nederste hylde. Det er smagløst og ikke det værd. Men japansk er ikke kun sushi. Find nogle lokale steder, og smag mange af deres fantastiske appetizers. Det japanske køkken er virkelig lækkert. Prøv katusudon eller ramen. Det er supper autentisk og virkelig noget smagsløgene holder af.

Indisk

Det her har næsten aldrig fejlet. Indisk mad er så lækkert. Er man til mad der er krydret og ikke spare på de stærke råvarer, så vælger du rigtigt her. Men frygt ej, restauranterne giver ofte muligheder for selv at vælge hvor stærk din mad skal være. Med det sagt, så er indisk mad mange ting. Butter chicken byrani, samosa og mange andre velsmagte retter.

Salat

Er man til det sunde, så læs med her. Salater er efterhånden blevet meget mere end blot kylling og iceberg med dressing. Salater kan findes hos flere butikker, hvor de kun fokuserer på dette, og virkelig formår at tilbyde et fantastisk produkt. Masser velsmag og noget at komme efter. Prøv det nu.