Vælg en side

Vil du lære at slappe af? Afslapning er ikke så let som det lyder. Faktisk er det let for nogle mennesker, men ikke for andre. Måske er du stresset, måske føler du dig bare anspændt, eller måske kan du slet ikke slappe af. Men at lære at slappe af behøver ikke at være stressende.

1.Tving dig selv til at hvile

På en typisk arbejdsdag, hvor vi ikke længere har lyst til at gøre noget om aftenen, venter den første fare på os. Undgå at spilde hele aftenen på sociale medier ved at blokere dine flugtveje på forhånd. Køb koncertbilletter, lav en middagsdato med din kone, eller sats penge til en ven om, at du ikke vil springe en træning over.

Og for ikke at tænke i et træt hoved, lav en simpel øvelse “Evening Rest Scenarios” lige nu. Arket skal nu have to kolonner. Skriv følgende muligheder for en typisk kedelig aften til venstre: “flipping”, “sit at the TV.” Husk de gode muligheder til højre: “gå i din yndlingspark”, “gå til en ny udstilling”,” tag en picnic under en pop up pavillion” og “dykke ned i poolen efter træning i gymnastiksalen.”

2.Tilbring “en halv dag”

Et fantastisk valg for dem, der mødes på fredag i citronpresset tilstand. Du skal blot afslutte dit arbejde 1-2 timer tidligt en gang om ugen, forlade kontoret og engagere dig i et af aftenhvilescenarierne. Deltag i en film, et vandland, gå til en skov og hvile i et popup telt eller en koncert; gøre noget, du normalt ikke ville have tid eller energi til at gøre. Du får meget mere tid på de resterende arbejdsdage efter en god lur midt på ugen. En halv dag onsdag aften ville være ideel.

3.Planlæg og optimer din weekendrutine

Processen med at planlægge en weekendtur er fornøjelig og sjældent problematisk. Bjerget af huslige pligter udgør imidlertid en reel trussel om at ødelægge alt. De fleste af os er trods alt vant til at handle ind, vaske hus, vaske tøj og lave mad i weekenderne. Her er et par strategier til at afslutte husholdningsopgaver i weekenden eller drastisk skære ned på den tid, der er nødvendig for dem:

  1.  Lav to-do-lister, og tildel ansvarlige personer og frister. På arbejdspladsen er alt det samme. Du sparer flere timer ved at gøre dette.
  2.  Undgå at lægge penge til side i weekenden. For eksempel kan du tirsdag aften starte vaskemaskinen.
  3.  Tildel. andre familiemedlemmer, herunder børn. Eller fagfolk, men for penge (vinduer kan vaskes af fyre fra et særligt kontor, for eksempel).
  4.  Gå på indkøb på hverdage. Husk de forfærdelige linjer og sikkerhedskopier i trafikken om søndagen. e) Lej forsendelsestjenester (mad, husholdningskemikalier, kæledyrsprodukter).

4.Kom med ritualer

Ritualer er nødvendige for både arbejde og afslapning. Detaljer gør forskellen mellem rituel og daglig handling. Sammenlign med at vælge godt kød alene, marinere det med interessante krydderier, tilberede det på den rigtige grill og servere det i attraktive retter med stegning af en “færdiglavet grill” fra noget, der er ukendt.