Vælg en side

At købe møbler kan være en dyr fornøjelse og specielt hvis du flytter hjemmefra og står overfor at skulle købe rigtig mange nye møbler. Men sådan behøver det ikke at være og der findes rigtig mange måder at spare penge på, hvis du ved, hvor du skal starte eller hvordan du skal gå til det. Vi har samlet nogle tips og tricks til alle jer som synes møbler er dyre eller af andre grunde gerne vil spare penge på køb af møbler til jeres hjem.

1. Køb brugte møbler:
Brugte møbler kan være en god måde at spare penge på og du kan prøve at finde brugte møbler på alt fra online markedspladser til genbrugsbutikker eller på loppemarkeder. Når du handler med brugte møbler, så er det en god idé at undersøge dem grundigt, før du køber dem, for at sikre dig, at de er i god stand. Der er risiko for fugtskader, dårlig lugt eller blot skjult slid mellem puder og under møblerne.

2. Gå på udsalgsjagt:
Møbelbutikker holder ofte udsalg, hvor du kan få gode tilbud på møbler. Det siger måske sig selv, men der kan være mange penge at spare ved at holde øje med udsalgsperioder, og tilmelde dig nyhedsbreve fra dine favorit butikker, for at være den første som får besked om deres kommende udsalg.

3. Online er ofte billigere:
Online møbelbutikker kan ofte tilbyde lavere priser end fysiske butikker, da de har færre omkostninger til at drive en butik og derudover er der mere konkurrence end ude i de fysiske butikker. Online butikker forventer ofte at man sammenligner deres priser med andre butikker og det skaber blot yderligere motivation for at de sætter prisen ned. Husk dog at undersøge butikken grundigt og læse anmeldelser fra andre kunder, før du køber.

4. Køb møbler fra mindre kendte mærker:
Store og anerkendte møbelmærker og brands kan ofte have høje priser på deres møbler, på grund at konceptet der hedder udbud-efterspørgsel. Det betyder grundlæggende at jo flere som gerne vil købe et møbel, desto højere kan de sætte prisen og stadig sælge det møbel. Mindre kendte mærker er mindre populære og derfor bliver de nød til at sætte den lavere pris, for at folk vil købe dem.

5. Saml eller byg dine møbler selv:
Hvis du er handy, kan du spare penge ved at samle eller bygge dine møbler selv i stedet for at købe færdigsamlede møbler. Mange møbelbutikker tilbyder møbler i pakker, som er nemme at samle ligesom man kender det fra IKEA. Du kan også blot købe en stor bunke træ, skruer og søm, hvorefter du frit kan fortolke, designe og bygge dine egne møbler.

6. Køb fra outlet-butikker:
Outlet-butikker kan være en god måde at spare penge på, da de ofte sælger møbler fra tidligere sæsoner eller med små skønhedsfejl til en reduceret pris. Der findes både enkeltstående outlet-butikker og så er der de større brands og designere, som af og til skal tømme lageret og derfor vælger at afholde en outlet.

Uanset hvilket metode, som du er mest tilhænger af, så er der mange penge at spare på dine møbelkøb, hvilket virkelig er noget som batter i økonomien. God fornøjelse med dine møbelkøb.