Vælg en side

Nogle gange er det ikke det sjoveste at skulle stå på toget en tidlig, kold morgen sammen med alle de andre, som også skal samme vej og på skole og på arbejde. Der er ofte trængsel på perronen eller på busterminalen og det kan være svært, hvis ikke umuligt, at få en plads eller et sæde, hvilket kun gør, at turen føles endnu længere end den gjorde i forvejen. Men hvad nu hvis? Hvad nu hvis, du ikke skulle stå klemt i den alt for fyldte bus eller hvad nu hvis du ikke længere behøvede at tjekke køreplaner før du tager afsted?

Ud med klippekort, ind med bilnøglen

Hvad nu hvis du skiftede klippekortet ud med en bilnøgle i stedet? Det er noget, mange drømmer om, men for mange bliver det ved blot at søge efter fiat 500 til salg, mens man sidder i det alt for varme tog med tasken på skødet, og ønsker sig væk til egen bil og mere frihed. For det er netop friheden, der er så fantastisk ved en bil. Man har mulighed for at køre uafhængigt at køreplaner, man skal ikke længere tilbringe eftermiddagen i et tog, der holder stille på grund af vejarbejde og det er også slut med de frygtede togbusser. En bil kører, når du vælger det – for der er det dig, der bestemmer. 

Tænk nu, hvis…

Mulighederne med en bil er praktisk talt endeløse. Du kommer til og fra dine familiefødselsdage uden bøvl, du kan handle stort ind og skal ikke længere slæbe mælken hjem under armen og du bestemmer selv, om du tager motorvejen eller kører en søndagstur gennem den smukke natur. Det er slut med at opleve myldretiden inde fra bussædet, og i stedet kan du skrue så højt op fra radioen, som du vil, og synge med uden klager fra de andre passagerer.