Vælg en side

Nye møbler

Ligeså nyt og friskt et hus kan se ud når man køber det, ligeså trist og trivielt kan det se ud et par år efter. Alt falmer med alderen, og det samme gør vores glæde af vores ejendele. Går du rundt i din bolig og tænker: Hvor er her dog kedeligt? Så er det måske på tide at du investerer i ny indretning. Der findes et utal af flotte møbler både på nyt- og brugtmarkedet. Kig ind forbi Trendsales eller dba for at finde selv de lækreste desginermøbler for blot en slik. Er du derimod mere til at købe møblerne nye, har Danmark jo æren af at huse nogle af verdens dygtigste designere, som har skænket os de lækreste møbler til at eksistere.

Få lavet haven

Når dagene er lange, arbejdet er stressende og du har måske endda børn der skal køre-hentes-bringes. ja, så kan dagene virke hårde og endeløse. Personligt holder jeg meget af at nyde naturen og få list frisk luft for at få tankerne væk. Har man en have er dette en rigtig god måde at gøre det på, men det kræver ufattelig meget vedligeholdelse. Har man et lille træ, taber den grene. Har man nogle buske, taber de blade. Og så er det ikke alle der får slået græsset, så det er måske også småtræt efterhånden. Tag derfor og smæk en omgang frisk rullegræs på plænen.

Invester i have og helbred 

Det kan være en super fin ide at løbe en tur efter arbejde. Ligeså er det fint at trække i træningstøjet og smutte til sit lokale træningscenter. Det er dog lettere sagt end gjort. Transporten er meget lang og krævende for nogen, og for andre kræver hverdagens pligter at man forbliver derhjemme. Og hvis hjemmetræning ikke lige er din spidskompetence, så har vi en ide til dig. Overvej om ikke der lige skulle være plads til en swimmingpool i din have. Det er den bedste investering i sjov, helbred og motion. Om sommeren kan du tage og svømme et par baner før og efter arbejde, og om vinteren kan du vinterbade og få gang i blodcirkulationen.