Vælg en side

Selvom man har prøvet mange steder, er det ikke altid idétanken er fuld af idéer til, hvor man skal vende snuden hen næste gang for at få en god frokost. Danmark har altid været kendt for virkelig skarpe kulinariske oplevelse, og der er frokosten selvfølgelig ikke undtaget. Bor man i København er det næsten umuligt ikke at kunne støde ind i noget lækkert mad, og det har vi prøvet at understrege i denne artikel.

De klassiske valg

Måske af de mest pakkede steder i hele København en sommerdag, hvor solen står Aller højest. Nemlig Nyhavn. Selvom det blandt turister er ekstremt populært, så er det stadig et besøg vejr. For hold op der er hyggeligt her. På hele havnen langs den stenede gågade kan du finde caféer or lign, der serverer virkelig gode frokoster. Især store fade fyldt med traditionelt pålæg, fra fiskefilet til sild. Her sættes der fokus på det at selv at kunne samle sin egen mad og være mere social med de mennesker man har bragt med. For at sætte prikken over i’et, og få en lidt anderledes oplevelse, kan man i stedet få lavet og samlet sin mad af professionelle kokke. Alle prisklasser kan findes. Kvalitetshåndværk til de lidt mere hurtige lavet smørrebrød.

Fransk Bistro

København er spækket med dem. En stribet markise og masser af plads til udendørsservering. Her kan der virkelig livssnydes, for ofte har de nogle veldisponeret vinkort for alle smagsløg. Om man er til moules frites eller en klassisk tatar er op til en selv. Men vi kan godt blive enige om, at det er svært at ramme forkert på en frokost hos en af Københavns Bistroer. At holde sig til det lidt mere simple, og det man kender, er ofte en god idé hvis man ikke vil blive skuffet. Tag dine nærmeste under armen nu og fyld jeres maver til en god frokost.