Vælg en side

Mangler du underholdningen til årets julefrokost?

Hos Superevent har vi en bred blanding af escape room, sjove events, aktivteter, spil og ikke mindst udlejning af alt muligt sjovt. På vores side, Superlej.dk, kan du se alt hvad du kan leje hos os.

En hoppeborg er næppe hittet til firmajulefrokosten (Men I må gerne leje den til det alligevel), men hvad med Sumo brydning, kællingekamp, mini golf, hammerautomat eller øksekast?

Mulighederne er mange og vi kan også troppe op med popcorn, candyfloss og Slush Ice (fyld gerne op med alkohol, så er det et helt sikkert hit).

Har I pladsen så er Bumper Fodbold eller Mega Bordfodbold et fantastisk hit.

Lad os stå for underholdningen

Vi har mange ting på programmet som vi kan komme med til jer, og vi har søde smilende instruktører som gerne kommer med og dømmer og guider jer igennem. Hvorfor ikke overraske dine medarbejdere med Lokumsræs HOS JER? Vi kommer med det hele I skal blot sørge for pladsen.

Eller lidt mere teambuilding? Vores populære BreakoutGames er altid et hit. Med Bomb-in-a-box skal I samarbejde og forhindre en række terrorangreb i 5 storbyer verden over. Kan I løse gåderne og redde verden eller må I se jer slået? Dette fungerer godt som en start på festlighederne (Og så kan slush icen jo komme senere)

Det praktiske?

Du kontakter os og fortæller hvad du er interesseret i og vi sender et tilbud. Enten henter du selv udstyret, eller også kommer vi med det og stiller det hele op for dig. Når du er færdig med at bruge det, så kommer vi igen og pakker det hele ned. Hvor meget arbejde DU skal have med det, afhænger helt og holdent af hvad du er interesseret i.

Og jo, en hoppeborg kan sagtens være for voksne – blot hold slush icen ude af hoppeborgen.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud