Vælg en side

Julen nærmer sig, og ved du, hvad det betyder? Det er tid til at tage dine gamle dekorationer fra sidste år ud eller købe nye! Du kan altid vælge det traditionelle juletræ. Men hvis du vil have noget anderledes denne gang, så tjek disse utraditionelle idéer.

Nogen elsker julen, mens andre kan lide julen i mindre doser. Men alle kan pynte utraditionelt op, så det ikke ligner alle andres!

Pynt dig selv

Noget af det, som virkelig skaber julestemning, er at hoppe i juletøjet, fra top til tå. Det gælder en julesweater, juleskjorte, julesokker, bukser, underbukser, og hvad du ellers har, som er julet. Det kan også bare være en rød sweater, for rød symboliserer jul.

Har man huller i ørene, så kan man også have øreringe i med julemotiver, såsom julekugle, juletræ eller et motiv af en nisse.

Skift dit sengetøj

Du kan også skifte dit almindelige sengetøj ud med julesengetøj. Det behøver ikke nødvendigvis være det samme som sidste år, du kan vælge noget andet denne gang! Mange mennesker bruger smarte pudebetræk eller puder, der er røde og grønne. Du kan endda bare tage et af dine gamle pudebetræk og sypå nogle glitrende julemotiver! – Hold farverne i rød, hvid og grøn, og så vil det være en jul i sig selv!

Pynt dit hjem med juletæpper

Du kan også pynte hele dit hus. Rød og grøn er julens farver, men du behøver ikke udelukkende at bruge dem. Du kan f.eks. hænge tæpper op med forskellige slags snemænd eller rensdyr på dem. Eller hvis du kan lide katte (og hvem ikke gør), kan du finde julekort med de sødeste katte på!

Sidst, men ikke mindst, gå all-in på julepynten både udenfor og indenfor!

Den vigtigste del af dit hus bliver selvfølgelig pyntet. de fleste hustande pynter bare lidt op, hvor det ikke er for meget. Men når det ikke skal lige alle andres, så skal det nemlig være for meget. Det betyder, at du skal hænge julepynt og julelys op, alle steder, både indenfor i dit hus, men også udenfor, hvor folk der går forbi, kan se det.

Du kan gå all-in på alle mulige forskellige dekorationer, der er specielt til jul; som f.eks. slikrørlys eller en adventskalender. Du kan også købe en masse forskellige farvet julelys og hænge dem op, noget der er varmt hvid, noget der er hvidt, og måske noget der blinker? Og hvis du har børn, så vil de helt sikkert synes, at det er fedt!