Vælg en side

Når vi indretter vore hjem eller virksomheder har valg af farver og udsmykning en stor betydning for, hvordan vi føler os til rette i de nye omgivelser. Man kan fremhæve specielle rum eller lokaler, således det underbygger dig eller dit firmabrand.
At få lavet sit HELT eget vægmaleri kan være med til at skabe en bestemt stemning eller virkning for dine gæster eller dine kunder. Du kan faktisk ubevidst guide dem derhen du gerne vil, men hvor det samtidigt sker på en lækker og kærlig måde.

Brug en professionel kunstner

Med et vægmaleri, udført af en erfaren og professionel kunstner har du mulighed for at være mere eller mindre medbestemmende til hvordan det skal se ud, altså både hvilket motiv og hvilke farvenuancer det skal holdes i. Og der er mange muligheder. Der er mange stilarter, men uanset hvad du vælger er det med til at definere dig! Kunsten på væggen er med til at gøre dit hjem eller din virksomhed helt unikt og fremhæve dig som person, eller din virksomhed hvis det er det der er målet. Dine gæster eller kunder vil lægge mærke til det, og dermed bliver de måske også mere nysgerrige på hvem du og/eller på din virksomhed! Det er efterhånden almindelig kendt, at når vi er i nuet bliver vi fyldt af lykke, livsglæde og dermed får vi en øget livskvalitet som ekstra gave. Netop dét øjeblik, vi bliver præsenteret for noget smukt og dejligt, får vi oplevelsen, og bliver fyldt op med den dejlige lykkefølelse.

Farver og udsmykning sender signaler

Med de rette farver og udsmykning kan man skabe et indbydende modtagelses-rum, uanset om det er en lille entré, en hall eller en stor reception. Farver og udsmykning har en kæmpe signalbetydning og dermed stor værdi for dig eller din virksomhed. Farver kan være med til at helbrede og få én til at føle sig glad og godt tilpas, men de kan faktisk også være med til det stik modsatte! Derfor er det virkelig vigtig at man allierede sig med en person der ved noget om farvernes betydning og virkning og hvordan disse påvirker mennesker. Det er ligeledes vigtigt at kunstneren ved noget om – og tager hensyn til de menneskers personlighed der skal bo i huset eller skal arbejde i virksomheden. Og naturligvis også inddrager de omkringliggende rum eller lokaler. For mennesker er forskellige og har brug for, og kan lide forskellige ting. Derfor er det vigtigt at få en snak omkring dette, så der afstemmes og tænkes holistisk, altså at der planlægges helhedsorienteret fra start.

Det er direkte sundt at se på noget smukt

En gennemtænkt indretning hvor der er taget hensyn til farver, udsmykning eller anden dekoration vil give mere energi og overskud på en mentale konto – og det er jo for længst videnskabelig bevidst at glade mennesker er i det hele taget mere tilfredse med alt omkring sig. De er langt mere sunde, både fysisk og psykisk. De lever i det hele taget bedre, er også mere produktive og mange andre positive ting. Det er sundt for sjælen at se på noget smukt! Det gøres i mange tilfælde ved at trække naturen ind i rummet.