Vælg en side

Når du handler med aktier eller ETF’er er det vigtigt at sørge for at du har en god handelsplatform. Der findes mange forskellige platforme på markedet. Her kan du læse om hvad der er godt at huske når man skal vurdere hvilken handelsplatform du skal vælge. Gør som mange andre og vælg etoro som din foretrukne platform. 

Hvis du er vild med at handle med aktier, investere og måske endda er så skrap at du også handler med ETF’er, så burde du tjekke etoro ud. Her kan du læse en detaljeret etoro anmeldelse, som er foretaget af mininvestering i 2021. I anmeldelsen kan du komme hele vejen rundt om etoro, på den måde få en god mulighed for at sætte dig ind i hvorfor etoro er den bedste platform for dig.

Desuden kan du også få gode råd og vejledning, både hvis du er ny eller rutineret. Hvis du er helt ny i aktiehandel eller bare på etoro, ligger der også en guide til hvordan du handler med aktier, på etoros platform nemt og sikkert.

En platform som tilbyder noget anderledes

Det helt særlige med etoro er at de tilbyder noget som der er meget få andre handelsplatforme, som også tilbyder. Hos etoro skal du nemlig ikke betale kurtage når du handler med aktier på deres platform. Det er nemlig meget normalt på mange andre platforme at man betaler kurtage hver gang der handles. Hvis du er ny i denne aktieverden, får du lige en hurtig forklaring på hvad kurtage er.

Når man handler med aktier, handler man i bund og grund med værdipapirer. Du køber eller sælger, altså et værdipapir til det firma du investerer i. Når du hos mange andre platforme skal betale kurtage, betaler du et gebyr hvor gang du skal gennemføre en handel med disse værdipapirer.

Kurtagen er et gebyr kombineret af en procentdel af det beløb du handler for, og så et fast grundbeløb. Jo højere beløb du handler for jo højere gebyr, bliver det beløb du skal betale. På etoro får du den helt exceptionelle mulighed for ikke at betale kurtage, og det er netop her etoro skiller sig særligt ud fra andre handelsplatforme.

Brugervenlig for både nye og rutinerede

En anden rigtig god grund til at vælge etoro, er at den er yderst velegnet til både nybegyndere og mere rutinerede. Etoro er en social platform, så du kan følge med i andres strategier, samt dele dine egne. Hvis du er helt ny, har du også mulighed for at ’kopiere’ andre investorers strategier. Det er selvfølgelig helt lovligt, og de investorer som lægger deres strategier tilgængelige er rutinerede og dygtige til det de laver. På den måde kan du hurtigere komme ind i en god rytme, og få smag for hvad der fungerer og ikke fungerer.

Nå er det bare at beslutte dig for hvilke aktier du godt vil investere i. Du kan vælge mellem store amerikanske firmaer som du måske allerede kender godt i forvejen, som fx apple eller amazon. Eller du kan vælge mellem mindre lokale firmaer, måske hvor du selv arbejder eller et familiemedlems firma. Mulighederne er mange for dig som vælger etoro.