Vælg en side

Det er utrolig vigtigt at du vælger en efterbehandling som du er 100% sikker på, det går altså ikke at du er i tvivl, for når efterbehandling er udført kan det ikke bare laves om, hvis du vil have en ny gulvbehandling kræver det en helt ny gulvafslibning og det kan være både dyrt og svært at få udført, og fordi dit trægulv måske slet ikke kan modstå at få mere end den ene gulvafslibning den havde fået før. Det hæner nemlig at trægulvet til sidst er ned slidt så meget ned at en gulvafslibning vil være årsagen i at du skal ud at have et helt nyt gulv – og det kan hurtigt løbe op rigtig mange penge. Så derfor er mit råd altid at du husker at bruge tid på at finde ud af at få den rigtige behandling af dit gulv. Du kan også gøre det at du rådgiver dig hos en ven eller lign, samtidig med at du forhøre dig hos os, da vi også med et smil står til rådighed. Tjek os ud på https://www.ncgulve.dk/gulvafslibning/ og lær mere om hvordan vi kan hjælpe dig. 

 

Vælg gulvmand med omhug

Søger du efter en Gulvmand så er du kommet til det helt rigtige sted. hos NC gulvafslibning udfører vi gulvslibning til private og erhverv, du kan altså både få en gulvafhøvling om du bor i lejlighed, hus eller driver en boligforening eller har et firmalokale, der skal have en tur. Vi tilbyder også alt indenfor  gulvbehandling af trægulve, som til enhver tid kan til eller fravælge efter behov. Vi har alle former for gulvbehandling om du er til det lyse nuancer eller det mørke nuancer, eller om det skal have høj eller lav glans, så er det helt op til dig.
Har du brug for assistance så kan du uden tvivl overlade din gulvafhøvling til NC Gulve vi har nemlig mere end 25 års erfaring og har hjulpet mere end 500 kunder med at få opfyldt deres drømme om et nyt og smukt gulv. 

Gulvafslibning med nul tolorance 

Et typisk forløb på gulvslibning hos NC Gulve foregår på den måde at du altid sammen med os bliver enige om hvor mange m2 det drejer sig om, hertil kan vi starte at kigge på hvilken gulvbehandling du godt kunne tænke dig