Vælg en side

Spar penge med varmepumpe.

Har du oliefyr eller elvarme, så kan der være mange penge, at spare på at købe en varmepumpe. En varmepumpe kan normalt tjene sig selv hjem på bare 3-4 år.
Derefter spare du bare penge hvert år.

En luft til luft varmepumpe koster ikke så meget og er hurtigt sat op.

Den har mange fordele og få ulemper.
Den kan sættes op i de fleste huse på nogle få timer også er du klar til at få billig varme.

Varmepumpe er super smart til sommerhuset.

Især til sommerhuset er luft til luft varmepumpe smart. Da mange sommerhuse er varmet op med elvarme. Da de også tit er dårligt isoleret, kan varmeforbruget være højt. Der kan du hurtigt spare penge med en varmepumpe.

Slip på dårlig lugt i sommerhuset.

Der er mange fordele ved varmepumpen. En af dem er at den kan hjælpe med indeklimaet i sommerhuset. Da en varmepumpe skifter luften i rummet.

Varmepumpen har en god cirkulation af både luften og varmen i huset da varmen kommer ud gennem en ventilator. Så får du frisk luft ind i sommerhuset og du kan undgå kælderlugt og fugt i sommerhuset. Selv når huset ikke benyttes så ofte.

Støvfilter i varmepumpen giver også en renere luft og et bedre indeklima i sommerhuset. Husk altid at rense dit filter i varmepumpen ellers kan det give dårligere økonomi på din varme regning.

Det tager to minutter at rense filter. Den eneste du skal gøre, er at slukke for varmepumpen. Tage filtet ud og gør det rent. Sæt det i igen og tænd.

Hold dit sommerhus frostfrit i vinterhalvåret.

Har du wifi eller SIM kort i din varmepumpe, så kan du styre den hjemmefra og sætte alarm på, hvis f.eks. temperaturen falder til under 10 grader eller hvad du selv bestemmer af temperatur.

Når du så får en alarm, så tænder du bare din varmepumpe hjemmefra via din mobil. På den måde kan du holde dit sommerhus frostfrit i hele vinterhalvåret og undgå frostskader.

Aircondition i sommerhuset

Endnu en fordel med en varmepumpe i sommerhuset er at den kan bruges om sommeren, som aircondition. Så kan du holde temperaturen under f.eks. 25 grader hele sommeren.

Det eneste du skal huske er, at det ikke er gratis at bruge sin varmepumpe som aircondition. Ikke fordi det er meget dyrt, men man skal dog have det i tankerne, når man kigge på sit varme forbrug, set på hele året.

Støj fra Varmepumpen.

Der kommer lyd eller en summen, inde delen, men de fleste varmepumper er utroligt støjsvage og man vil nok ikke bemærke dem. Kun når du er tæt på den eller der er helt stille i rummet.

Har du et tændt fjernsyn, så opdager du ikke støjen fra pumpen. Men det er noget, du skal tage med i dine overvejelser inden du sætter en varmepumpe op i dit sommerhus.

Det har jo også betydning for hvor du sætter pumpen op henne. Jeg vil nok ikke anbefale at du montere den lige over sofaen.

Det var en masse fordele og en enkel ulempe, som du skal kigge på inden du køber en varmepumpe til sommerhuset.

Jeg er sikker på, at du bliver tilfreds og får en bedre varme økonomi.