Vælg en side

Har du også lagt mærke til den smarte mascara-lignende indpakning, som indeholder noget, som næsten er bedre end mascara? Det er selvfølgelig vippeserum, der tales om her. Vippeserum er, som ordet også antyder, en serum, som man påfører vipperne, og her er funktion altså at gøre vipperne både længere, mørkere og fyldigere.

Denne serum er altså et mirakel for dig, som fra naturens side har meget lyse og tynde vipper, og som ligeledes er træt af at gå med mascara hele tiden. For der er intet galt i at gå op i sit udseende, så hvis du kan genkende dette behov, skal du da se med herunder, hvor der bliver skrevet mere om vippeserum.

Flotte, fyldige og naturlige vipper

Vippeserum er blevet meget populært de sidste par år, og det er bestemt ikke uden grund. Denne serum, som kommer i mange forskellige prisklasser og mærker, giver nemlig nogle flotte resultater på rigtig mange personer.

Hvis man får den fulde effekt ud af den serum, man har købt, så vil man opnå et resultat, som giver mørkere, længere og fyldigere vipper. Det vil altså ligne, at du har farvet vipperne permanent eller puttet mascara på, men det kræver ikke, at du skal meget mere end at påføre denne serum en gang imellem. Det er altså for dig, som gerne vil have et naturligt look, men som gerne på have lidt mere power.

Undgå at bruge mascara

Der er rigtig mange, som går med mascara hver eneste dag. Det ser flot ud og gør, at øjnene bliver åbnet op og ser mere levende ud. Så det er ikke underligt, at mascara er så populært. Men en ting, som de fleste nok kan nikke genkende til er, at det ikke altid er så behageligt at have mascara på.

Hvis det regner eller man gnider sig i øjnene, så har man hurtigt mascara over det hele. Og det samme gør sig gældende, hvis man glemmer at tage det af om aftenen. Det at gå med mascara følger altså også en del besvær, som man faktisk helt kan undgå, hvis man i stedet for vælger at bruge vippeserum. Vippeserum vil, hvis man har fundet det perfekte match, give den samme effekt som mascara – og så kan man altid toppe af med et ekstra lag mascara, hvis man nu skal til fest eller sådan noget.

Prøv dig frem!

Så det lyder da ikke helt tosset med sådan en vippeserum, vel? Hvis du tænker, at det er noget, som du gerne vil prøve at eksperimentere lidt med, gælder det faktisk bare om at prøve dig frem.

Du kan tænke lidt over, hvor meget du er villig til at betale, og så kan du herefter finde nogle guides på nettet, hvor du kan se, hvad andre har sagt om de forskellige slags. Så må du prøve den serum, der umiddelbart har virket bedst for mange, og hvis du er så uheldig, at der efter en måneds tid stadig ikke er noget resultat, så må du bare op på hesten og prøve en anden vippeserum.