Vælg en side

Der sker mange store ting i udlandet, og mange opfindelser stammer fra udlandet – dog må vi ikke glemme de gode historier som har sin oprindelse i Danmark.

Mathias Rex er en 21-årig koldingenser, som har startet sit helt eget sengetøjmærke, Rex Sengetøj. Rex Sengetøj sælger kun bambus- og uldsengetøj. Uldversionen fra Rex Sengetøj er det første sengesæt på verdensplan, som er lavet af 100% uld.

Hvorfor sove med uldsengetøj?

Uldsengetøj er et pragteksemplar på det perfekte sengetøj. Uld er et fremragende tekstil, som mildest talt egner sig perfekt til lige netop dynebetræk, pudebetræk og lagner. Uld er temperaturregulerende, som du kender fra en moderne aircondition i sydens stråler. Det er antibakterielt, som håndspritten på de danske hospitaler. Og det er fugtabsorberende, som en svamp i køkkenet.
Det vigtigste parameter for at Mathias kunne lykkedes med lige netop uld som sengesæt var, at det skulle være kradsefrit – og ikke som da man blev påtvunget en sweater af uld i børnehaven, som kradsede som ind i s****.

Det er okay at være kræsen med dit nye sengetøj

Antallet af danskere som prioriterer tekstilet af deres sengesæt er faktisk yderst begrænset. MEN det er faktisk okay at være kræsen. Vi sover i gennemsnit cirka 1/3 af vores liv – det er ret meget – så burde man være tvangsindlagt til både at være kræsen vedrørende sin seng, sit sengetøj, sin dyne og sin pude. Hvorfor gå på kompromis, og hvorfor ikke give din krop de bedste forudsætninger for en ideel søvn?

Sammenlign tekstiler og vælg det rette for dig

Det er okay at sammenligne, og prisen er måske ikke altid det vigtigste. Det vigtigste er, at man føler sig tilpas, og at man har det godt. Med uldsengetøj sikrer du dig en husstøvemide-fri seng, som du helt sikkert også tør at lade dit barn sove i. Vi er overbeviste om, at det bedste for dig lige pt. ville være at reflektere over dit valg af sengetøj, og måske blot overveje at begynde at sove med uldsengetøj?