Vælg en side

Flere og flere kvinder har en drøm om at få lavet bryster. Det kan der være mange forskellige grunde til. Typisk handler det om, at bryster er et symbol for kvindelighed, og mange kvinder med små bryster ønsker at få dem lavet større for netop at være mere feminine. Omvendt er der også kvinder med rigtig store bryster, hvor det kan være en hindring for dem i hverdagen, og derfor ønsker de at få dem lavet mindre.

I takt med den moderne udvikling, er det blevet relativt simpelt at få lavet silikonebryster. Som udgangspunkt kan man selv bestemme, hvor store de skal være, så længe der er plads til implantaterne. Det er dog vigtigt, at man inden en brystoperation gør sig nogle overvejelser om, hvorvidt man virkelig ønsker at lægge sig under kniven for at ændre på sit udseende. Samtidig er det også vigtigt at foretage en grundig research, inden man beslutter sig for, hvem der skal foretage operationen. 

En specialklinik med erfaring

I mange tilfælde kan det være en fordel at alliere sig med professionelle kræfter, når det kommer til at få foretaget en kosmetisk operation. Derfor har vi valgt at guide dig direkte ind i varmen til AGATA. En plastikkirurgisk speciallægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger. AGATA er beliggende på Nordsjælland, og her anvender de kun de sikreste metoder og bruger udstyr af højeste kvalitet således, at du altid får en behandling i verdensklasse.

Et udvalg af brystoperationer

AGATA er et team bestående af både kiruger og specialsygeplejersker. De tilbyder bådebrystforstørrelse med implantat, brystforstørrelse med fedttransplantation, brystløft og brystreduktion til konkurrencedygtige priser.

​Plastikkirurgen hos AGATA har siden 2005 udført flere hundrede brystforstørrende operationer. Der bruges naturligvis kun CE og FDA godkendte silikoneimplantater, der er af den bedste kvalitet.

Under hele forløbet er du i en tæt dialog med AGATA. Først en forundersøgelse, hvor du i fællesskab med en kirurg skal tage stilling til, hvilken behandling der vil gavne dig mest samt hvilket implantat og størrelse, du foretrækker. Efter operationen bliver du fulgt tæt for at sikre, at resultatet er som forventet og for at undgå diverse komplikationer. Hos AGATA vægter personalet, at du føler dig tryg så snart, du træder indenfor. Med en patienttilfredshed på 98% er du garanteret en behandling i topklasse.
Økonomisk hjælp 
Det kan være relativt omfattende at få en kosmetisk behandling set fra det økonomiske perspektiv. Der er dog hjælp at hente til din næste behandling, for AGATA har indgået et samarbejde med Resurs Bank. De tilbyder et rente- og gebyrfrit lån, hvor du kan låne op til 60.000 kr., og hvor du selv bestemmer, hvor meget du vil afdrage med.

Har du et ønske om at få gjort noget ved dine bryster, så er AGATA Privathospital en ultimativ sparringspartner. Hvad enten du har spørgsmål om priser eller behandlinger, så står det dygtige team klar til at vejlede dig baseret på et tillidsfuldt og fagligt grundlag.