Vælg en side

Føler du at du mangler lidt seksuel stimulering, når du er ude og rejse. Der kan opstå tidspunkter, hvor man under rejsen bare har brug for at slappe rigtig af og forkæle sig selv. Et tidspunkt, hvor man kan lukke døren og fokusere på sine egne behov, inklusiv de seksuelle behov. Derfor kan det være rart at have en vibrator med sig når man er ude og rejse.

Du kan læse videre herunder om fordelene ved at have en vibrator med i kufferten.

Rejsevenlige

Det gode ved vibratorer er, at du altid kan have en med dig i kufferten. Du kan også købe små diskrete med dig som du kan have med i din håndtaske, som ikke tiltrækker så meget opmærksomhed. Med en vibrator med dig på rejsen har du altid mulighed for at give dig selv seksuel stimulering.

Godt for dit velvære

Det kan være rigtig rart og give et godt pusterum i løbet af dagen at give sig selv lidt alenetid med sin vibrator. Det giver en forløsning både i kroppen og sindet, hvor man kan få en følelse af ekstase. Din hjerne udskiller endorfiner og belønner kroppen, når man når klimaks. Det kan give dig en følelse af lidt mere velvære og man får en god fornemmelse i kroppen efter lidt fræk stimulering med vibratoren.

Perfekt inden sengetid
Det kan også være en god ide at give sig lidt tid med vibratoren om aften, inden man skal i seng. Det kan hjælpe dig med at falde lettere i søvn og sove mere roligt. Det kan have en beroligende effekt på kroppen især, hvis man har gået en hel dag på stranden eller været på sightseeing inde i byen. Her kan adrenalinen stadig køre efter de mange indtryk, så hvis du har svært ved at falde til ro, kan du altid tage vibratoren frem fra kufferten og give dig selv lidt fræk alenetid.