Vælg en side

Der er mange måder du kan forbedre din livskvalitet på, men vidste du, at et af de mest oplagte steder er i dit eget hjem, nærmere bestemt dit eget badeværelse? Nu kan du nemlig få spa-oplevelsen derhjemme, ved at opgradere badeværelset med tilbehør, saunaer og badekar, der giver den ultimate oplevelse.  

Find afslapning med wellnessudstyr

Der findes nærmest ikke noget mere afslappende end at synke ned i et varmt spabad efter en lang dag på arbejde. Et spabad er den perfekte investering for dig der gerne vil opgradere dit badeværelse og få højere livsglæde. Din hverdag kan forbedres betragteligt med et spabad eller en sauna. I vores tidsalder er der mange der lider af stress på grund af for meget arbejde, meget stillesiddende arbejde på kontor og computer, for lidt fysisk aktivitet og mange sociale aktiviteter at holde styr på.  Det kan være svært at slappe af, og til og med stressende, fordi der er så meget pres på at vi skal slappe af når vi først er hjemme.

Der er få steder der vi virkelig kan slappe af, derfor er et spabad, enten indendørs eller udendørs, en perfekt investering hvis du har brug for den ultimate afslapning. Hvis du træner meget, kan et spabad eller en sauna også hjælpe til med hurtigere at restituere ømme muskler. På Spacenteret.dk kan du finde spa- og wellnessartikler til alle behov og undrede dit hjem for mere wellness i hverdagen.

Hvad er forskellen på et spabad og et almindeligt badekar?

Hvad er egentlig forskellen på et afslappende spabad og et almindelig badekar, tænker du måske. Der er faktisk ret stor forskel mellem et helt almindeligt badekar og et luksuriøst spabad, både når det kommer til oplevelse og udformning. Man kan måske sige at et spabad er et opgraderet badekar, eller et badekar med flere funktioner. Et spabad kan tilpasses til lige præcis dit badeværelse, og der findes både byg-selv-løsninger, og løsninger som du kan få monteret for dig. Et spabad er ikke kun godt for kunne dæmpe stress, der findes også flere gode grunde til at et spabad kan have helbredsmæssige fordele.

Et spabad kan eksempelvis være godt for smertebekæmpelse, hvis du eksempelvis døjer med kroniske smerter. Et spabad, ved den rette temperatur, har god effekt på din blodcirkulation og kan afhjælpe trætte og ømme muskler. Hvis du har gigt, kan et spabad føles meget lindrende. Det kan også forbedre hjerte- og karfunktioner, og dermed være fordelsmæssigt, hvis du har eller vil forebygge hjerte- og karsygdomme eller har dårligt blodomløb. Der findes spabadekar i alle prisklasser og til alle behov. Et spabad kan med andre ord hjælpe med at forbedre dit helbred på mange forskellige måder selv, hvis du ikke døjer med smerter og sygdomme, kan regelmæssige bad i et spabad virke forebyggende og ikke mindst afslappende i en meget stressende hverdag. Hvis du går op i indretning, er et spabad også et smukt møbel at opgradere sit badeværelse med, og dit badeværelse ser umiddelbart mere opdateret og moderniseret ud, med et lækkert spabad.