Vælg en side

Sådan ved du, om din massør er god eller ej

Massage er en respekteret karriere, som mange mennesker har udøvet og specialiseret sig i i tusindvis af år, så de kan give den bedste massage, der findes.

I takt med at vores kroppe ændrer sig og tilpasser sig til vores aktuelle livsvilkår, på godt og ondt, gør massagen det også, til gavn for alle.

Du får dog de bedste resultater af en dygtig massage, hvis du får den af en faguddannet ekspertmassør, som forstår, hvad han/hun laver, har erfaring og kan give de bedste resultater.

Der findes en række forskellige massagemetoder, som kan hjælpe dig med at løse problemer eller få glæde af forskellige ting.

En professionel massør vil anvende strøg, bevægelser og andre teknikker på din krop, som skal afspænde dig og samtidig give dybe terapeutiske fordele. Det kan være alt fra rehabiliteringsmassage, led-opvarmning, intimmassage og meget mere.

Derfor kender mange mennesker udtrykket “massage”, men der er mange andre erhverv med et navn, som kun få mennesker forstår, og forestil dig, at det kræver mange års uddannelse at komme ind.

Selv om nogle mennesker tror, at en massage blot handler om at skubbe, nusse eller røre kroppen, før de kan kalde sig massører.

Berøring kan hjælpe med at slappe af i kroppen generelt, men hvis du f.eks. har vedvarende muskelspændinger i bestemte områder af kroppen eller kronisk migræne, er det vigtigt at få hjælp fra en professionel massør.

Hvis de ikke ved, hvad de skal gøre, kan du ende med et værre resultat, end du havde, da du begyndte.

Hvis du aldrig har besøgt en massør før, kan du læse, hvad andre mennesker har sagt om forskellige massører, og hvad dine venner har sagt. Er der nogle fremragende anbefalinger?

Du bør mærke, om du kan mærke en forskel i din krop efter at have besøgt den fremragende massør, som kunne være denne massør.

Efter massagen kan du føle dig lidt ubehagelig i kroppen; det er normalt. På lang sigt bør du dog kunne mærke en forbedring.